Mont Blanc

Mont Blanc parfume – ren luksus

Mont Blanc parfume er elegance og klassisk, et absolut vellykket tysk luksus mærke, der blevet kendt for de eksklusive fyldepenne. Men igennem tiden er de også blevet utrolig godt kendt for sine unikke og elegante kollektioner af parfume.
Mont Blanc er et af de mest berømte luksus mærker i verden og har mere end 110 års historie.

Viser alle 17 resultater

Virksomheden er i dag repræsenteret på mere end 4.000 engrosmarkeder og har over 500 butikker over hele verden, der alle har samme passion i værdierne omkring tidløshed, luksus og håndværk. Derfor vil det være et afsæt i et klassisk og tidløst design udtryk, at vælge én af de mange dufte fra luksus mærket. Et valg med en genkendelig elegance i en afstemt diskret parfume.

Vi er stole over at tilbyde Mont Blanc

Det er med stolthed at vi tilbyder disse unikke og luksuriøse dufte i vores sortiment. Ligesom de berømte fyldepenne og smarte ure lægges der stor vægt på et elegant og luksuriøst design i en duft fra dette elegante brand. Mange af deres flakoner er dekoreret i farverne sort og sølv, med en udstråling af stil, unikhed og elegance. Alle hætteglas er også dekoreret med mærkets logo, som er den berømte White Star.
En sikker vinder som har stil og er forførende Mont Blanc blev berømte for sit karakteristiske design af skriveredskaber og klassiske håndtasker. Det tidløse og elegante design er efterfølgende blevet overføret direkte til deres dufte. En række tidløse og elegante parfume dufte til mænd og kvinder.

Parfumerne fra Mont Blanc er ikke bare en duft, det er også luksus og udstråling på første klasse. Mangler du en ny deodorant eller parfume? Så vil vi virkelig påpege, at Mont Blanc har skabt nogle af de mest stilfulde dufte på markedet. Det er rene og stilfulde noter, der ikke hænger for længe i luften – men tilpas forførende, sofistikeret og elegante når du er i nærheden. Det er de færreste mænd og damer der ikke føler sig utrolig sofistikerede når det kommer til deres deodoranter og Eau de parfum.

En af de mest solgte Mont Blanc parfumer er absolut deres bestseller, den legendariske Mont Blanc Legend, som er en herre parfume hvor man nemt fornemmer Mont Blanc mærkets elegance og unikke noter. Mont Blanc parfumen Legend er elegant og uforglemmelig duft, som udstråler selvtillid og styrke. Duften er den perfekte blanding af frugt noter, frisk og krydret stil med en undertone af citrus, bergamot, jasmin og sandeltræ. Hvis du vil bære en luksuriøs duft, der giver dig en følelse af elegance er Mont Blanc duften uden tvivl dit ideelle valg.

Det hele startede med fylde penne

De fleste ved, at Mont Blanc det højeste bjerg i Europa og har en højde på 4.810 meter. Mange kender også navnet fra ekstremt unikke skriveinstrumenter, fine ure og lækre lædervarer. Men hvordan startede det hele og hvorfor er det blevet til parfume?
Virksomheden blev grundlagt i 1906 da bankmanden Alfred Nehemias fra Hamburg, Berlin-ingeniøren August Eberstein og købmanden Claus-Johannes Voss besluttede sig for at skabe skriveinstrumenter af overlegen kvalitet, som fik en helt unik elegance i deres design og funktionalitet. Siden er Mont Blanc blevet verdenskendt og et absolut anderkendt kvalitets og luksus mærke indenfor alt de laver. De er i dag vokset til over 500 selvstændige Mont Blanc butikker og mere end 9.000 salgssteder i over 70 lande. I de senere år har Mont Blanc udvidet sin produktion til smykker, manchetknapper, briller og især en kvalitets Mont Blanc parfume gør det nemt at fuldende sit udtryk. Mont Blanc har altid været unik i blanding af tradition og innovation, håndværk og kreativitet, historie og modernitet.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results