Moschino

Moschino parfume et nyt modemærke

Det italienske modemærke Moschino er et relativt nyt brand med en historie, der går tilbage til de tidlige 1980’ere. Imidlertid gør modehusets unge alder også Moschino meget unik og innovativ. Moschino parfumer gengiver igen denne specielle måde at tænke på, hvor hver parfume er designet med afsæt i innovativ tænkning og farve.

Viser alle 16 resultater

Fordyb dig i den fascinerende duftverden af Moschino.

De fantasifulde flakons er imponerende og giver ægte glæde og vigtigere endnu er at indholdet og kvaliteten af parfumerne adskiller sig ikke fra den opsigtvækkende kvaliteten som designet er. Vælge mellem varianter som Chic Petals og Cheap & Chic, som begge fås som Eau de Toilette variant. De er prikken over i’et, når det gælder om at få et pænt og meget moderne look. Duften er usynlig – men følelsen af at efterlade en fantastisk og bemærkelsesværdig duft, får dig til at føle glæden ved den opsigt det afstedkommer. Hvis du ønsker en luksus, er parfume fra det i italiensk modehus Moschino det helt rigtige valg!
Parfume fra Moschino – italiensk flair i duftenes verden
Brugerene af Moschino parfume finder mange facetter i duftene, der alle er behageligt og på mange måder egnet til både hverdage og festlige lejligheder. Designet og duft noterne udstråler stor glæde, og de mest elegante produkter sælges også til middel priser, og er henvendt til kunder med høje krav.

En duft hvor man også gerne viser designet frem

Ud over selve duften er parfume flasken også værd at vise frem, for Moschino parfume og det design de leveres i er et helt kapitel for sig. De har ikke en typisk form med en bred, kantet flaske og et passende låg. Der i mod fremstår Moschino som ekstravagante små figurer med en farverig optik. Mange flasker har en lille figur med et rundt hoved og en stor næse. De har en smukt buet krop, der antyder en slags tøj og krave omkring flaskehalsen. Hovedet er altid den samme farve, mens flasken holdes i smukke farver og mønstre.
Når du køber en Moschino parfume får du meget for pengene. Moschino parfumer fås til mænd i uimodståelige dufte som Moschino Femme, Cheap And Chic, Funny, Glamour Toujours eller Moschino Forever. Til kvinder er der også masser af lækre dufte at blive inspireret af, se dem i vores sortiment herunder.

Moschino – det italienske brand der voksede sig frækkere

Moschino introducerede sin første parfume i 1987, som de kaldte Moschino For Women. Moschino For Men kom omkring tre år senere, og siden da er der lavet mange parfumer til mænd og kvinder. I 2015 besluttede de at droppe deres Cheap & Chic undermærke, så de kun fremstiller parfumer under Moschino navnet.

Franco Moschino var en kendt italiensk modedesigner, der var særlig berømt for sine frække og sjove kreationer. Denne stil smelter igen sammen med parfume, som også kommer fra den kreative skaber med samme navn. Dufte til kvinder og mænd bærer designerens særskilte underskrift og gør hvert parfume flakon til en unik duftoplevelse.

Modehuset Moschino er stadig afhængig af moderne design i dag, der er legende, excentrisk, humoristisk, innovativ og farverig. Der er hastighed på alle niveauer i designprocessen, og dette gælder også Moschino parfumerne, der er lavet af et excentrisk univers, men med finessen og hvor de små duftnoter bringes i forgrunden. Alt i alt er Moschino elegante dufte i kreative innovative designs, men både tidløs og sensuelle toner som passer de mange mennesker både damer og herre.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results