Nicki Minaj

Trinidads rapper Nicki Minaj blev født den 8. december 1982 som Onika Tanya Maraj. Hun er et forbillede på den klare kamp mod sexisme og dette tiltag værdsættes ikke af alle. Der er kritikere der afviser hendes kamp, grundet det tøj hun bærer, og den måde hun bevæger sin krop på, når de tænker hende som et forbillede i kampen. Uanset om du kan lide hendes stil eller ej, kan du ikke benægte, at hun fortjener den succes, hun har i dag.

Nicki Minaj har udtalt, at der skal være plads til mere succesrige kvinder i verden. Af denne grund opfordrer Nicki Minaj både fans og musikentusiaster til at stræbe efter gode eksamensresultater. Nicki har udgivet 11 albums i løbet af syv år, de fortrukne numre blandt fans er Pink Friday (2010) og The Pinkprint (2014). Hun har solgt millioner af albums, og The Pink Print har endda indbragt tredobbelt platin.

Nicki Minaj er også at finde på den store skærm i The Other Woman (2014), Lake Placid vs. Anaconda (2015) og Barbershop: The Next Cut (2016).
Nicki Minajs skønne duft Pink Friday, en sød, blomster- og frugtagtig parfume, der kombinerer kronblade og vanilje. To særlige udgaver af denne parfume er lanceret i 2013; Pink Friday Deluxe Edition med mere fokus på karamelnoter og Pink Friday Special Edition, en friskere duft med akvatiske noter.

Nicki Minaj
Vis filtre

Viser alle 2 resultater

Vis filtre

Viser alle 2 resultater