Oscar De La Renta

Oscar de la Renta parfume – et sikkert valg

Oscar de la Renta parfume er ofte ensbetydende med stil sikkerhed. Det har de klassiske parfumer bevist gennem flere årtier. Den første parfume blev lanceret tilbage i 1977 og de er fortsat populær hos mange personer.

Uden tvivl var hr. La Renta uden tvivl en af verdens førende modedesignere, som blev kendt for hans smukke aftenkjoler og stilrene suits til kvinder.

Viser alle 19 resultater

Altid feminine designs – i tankerne

Siden modebrandets opstart i 1960 er der sket meget, men Oscar de la Renta sørgede altid for, at holde sine designs feminine og stilrene igennem alle sine år som designer. Det var uanset om trenden i perioder talte en anden vej. Netop derfor har dette brand igennem tiden udvist stor troværdighed. Nok derfor mange af de amerikanske førstedamer, aldrig har tvivlet i at vælge disse klassiske designs, og vi taler personligheder som Nancy Reagan, Hillary Clinton og Laura Bush.

Oscar de la Renta har altid stået for god stil og smag. Det er ikke kun hvad angår tøj og mode. For siden 1977 har dette brand udviklet en lang række parfumer, som alle har været et stort hit blandt mange kvinder i årevis. Ligesom med modekreationer overlades intet til tilfældighederne, når det kommer til parfume. Hver detalje er gennemtænkt med hensyn til duftnoter og design af smukke og dekorative flasker. Se udvalgtet herunder og bliv inspireret, med en elegant og forførende duft.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results