Paco Rabanne

Paco Rabanne Parfume, spansk charme & fransk luksus
Paco Rabanne er Spansk født men fransk opvokset. Men hans lidt kaotiske start på livet, har måske blot været grundstene for at skabe noget utraditionelt og ikke blot følge det flow alle andre gør.

Viser alle 30 resultater

Stort sortiment i overdådig kvalitet

Det er i hver fald tankevækkende at Paco Rabanne parfume i dag tæller over 50 parfumer i deres sortiment. Et sortiment som både indeholder herre parfume og damedufte, og alle med en kant, elegance og et skævt twist som man ikke oplever hos mange andre. Det er netop dette som gør Paco Rabanna parfume til en ikonisk duft, som efterlader et stærkt sanselig indtryk og altid har gjort det og gør duftene til deres helt egen. Det er præcist den samme tilgang som har skabt spændende kjoler og tøjkollektioner igennem tiden. Designs som er innovative og vovet på deres helt egen måde, kollektioner som er skabt af alt fra metal, plastik til, for andre, utraditionelle materialer.

Bestseller efter bestseller i parfumeverden

Du kender sikkert One Million fra Paco Rabanna, som er lanceret til både mænd og i dame parfume som Lady Million Parfume. Det er dog ikke de eneste Paco Rabanne parfumer, men der er ingen tvivl om at da Paco Rabanne skabte One Million, skabte han en klassiker og en i flere år bestseller på parfumemarkedet. Med en One Million parfume finder man en ikonisk, luksuriøs og elegant parfume som afspejles af sit navn, og uanset om man vælger One Million til herre eller damer og hvilken af de mange varianter den findes i, i dag, er man sikret en parfume som egner sig til de fleste situationer og begivenheder.

Men der er mange andre skønne og exceptionelle elegante dufte i Paco Rabanne parfume sortimentet. Alle er skabt med en lyst til at udstråle sensuelle noter, på en frisk, befriende og forførende måde, og alle parfumerne fra Paco Rabanne er storslående, modige og provokerende på en tidløs, elegant og frisk måde, kort sagt en parfume der er en éner på sin helt egen måde.
Arkitekten som vendte om på modeverdenen
Der er nok ikke mange der ville have troet på, at Paco ville få succes med det han gjorde, hvis man skulle spå om det. For når man ser tilbage på historien, er det uden tvivl det brand i hele modeverdenen der har været og stadig er, den sorte dreng i klassen, som med sin udfordrende, vovet og avant-garde tilgang altid har udfordret branchen.
Uanset om man ser på kollektioner til catwalken eller parfumerne, har der altid været en skæv men meget succesrig vinkel i hans design. Designs som altid har båret præg af utraditionelle materialer og sammensætninger og netop de almindelige duftkoder som er brudt på en ny måde, har skabt en del af de store parfume succeser som findes i Paco Rabanne parfume sortimentet.

Efter skabelsen af modehuset med succes, kaste Paco sig over parfumerne i 1968 og i et samarbejde med det spanske parfumeselskab Puig blev der skabt ikoniske parfumer. Den store succes han oplevede med sine parfumer fik ham til at bygge en parfumefabrik i Frankrig. Det var succeser som Paco Rabanne One Million til herre og Lady Million til damer som er inspireret af luksus, guld og rigdom. Men igennem tiden har Paco Rabanne også skabt skønne dufte som både Ultraviolet, Paco Calandra og de nyere Invictus og Olympea.

Historien om en Spansk fødsel med opvækst i Frankrig

I dag er han kendt som Paco Rabanne, men blev født i 1934 i det spanske Baskerland som Francisco Rabaneda y Cuervo. Det var borgerkrigen der i 1939 som tvang familien til at flygte til Frankrig.
Dette gav dog Francisco mulighed for at studere i Paris, og det var her det hele startede, da han efter arkitekt-studiet begyndte at lave smykker for de største modehuse. Paco arbejde i starten for Nina Ricci, Pierre Cardin, Balenciaga, Givenchy og flere andre. I en lidt sen alder af 32 år, i forhold til andre desginere, grundlagde han modehuset Paco Rabanne. Det var blandt andet de første 12 kjoler han skabte, som gav ham en stor bevågenhed og satte ham på scenen blandt de store navne i branchen. Kjolerne gik under titlen ”12 unwearable Dresses in contemporary materials” som senere skulle vise sig som værende normalen frem for undtagelsen, i Paco Rabannes design.

 

De første kjoler var nemlig desginet i genbrugsmaterialer, og netop dette innovative og futuristiske design blev det nye i modeverdenen og har senere vendt op og ned på tankerne om hvad der er muligt. Derved havde Paco Rabanne skabt noget helt specielt, for fra lanceringen af dette design var tilgangen ikke, ”hvad skal vi” men der i mod ”hvad kan vi”, altså muligheder frem for begrænsninger og der er præcis det man oplever i en Paco Rabanna parfume, en duft med muligheder og tillokkende nuancer fremfor blot det forventede og normale. Det er det, som altid og sikker altid vil gøre Paco Rabanne til en éner i sin klasse.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results