Paris Hilton

Parfume med elegance, luksus og sexede charme – så er det en Paris Hilton

Paris Hilton har lanceret kvinde parfume inspireret af hendes egen sexede charme og fantastiske stil. En parfume fra Paris Hilton leveres i smukke og feminine parfume flasker, generelt i piget farver som lyserød og rosa, der kendetegner ofte den meget feminine stil fra Paris Hilton.
Blandt kvinde parfumerne fra Paris Hilton, finder du populære dufter som Paris Hilton Pour Femme en eksklusiv parfume, den skønne Heiress parfume og Paris Hilton parfumen Can Can med den lille fine fjer på siden af flasken.

Paris Hilton et ikon og talent med mange muligheder

Paris Hilton er en internationale celebrity og et stilikon for mange unge piger, en person der altid viser sit smukke, lyse hår, slanke modelkrop og smukke ansigt frem, på en tillokkende og inspirerende måde. Hendes store ry som den smukke blondine med god modesmag og stil, er overført til alle Paris Hilton parfumer og de mange parfumer har en unikt og feminint duft.

Hun er datter af forretningsmand Richard Hilton og oldebarn af Conrad Hilton, den succesrige pionere og skabere af Hilton Hotel & Resort. Paris Hilton har skabt sig selv et godt omdømme, og prøvet et utal at ting i livet, og flere med ganske stor succes. Hun har kunne mestre mange talenter og oplevet et rigt forretnings eventyr, hun har også vist talent inden for genre som skuespillerinde, sanger og DJ, forfatter og mode designer.

Paris Hilton producerede sit egen show og har medvirket i adskillige af andre tv-shows, hvoraf den mest berømte er serien “My New BFF”. Hun har optrådt i 25 film, og bogen “Confessions of an Heiress”, der blev udgivet i 2004, har fået hende kåret til “New Yorks bedst sælgende forfatter”. Hun kom ind i parfumeverdenen i 2005 med lanceringen af den mest populære parfume Paris Hilton – Eau de Parfum. I de første 10 år af hendes parfume karriere har hun lanceret 20 forskellige kvinde parfumer, og helt sikkert er der flere på vej.

paris-hilton-parfume
Vis filtre

Viser alle 9 resultater

Vis filtre

Viser alle 9 resultater