Paul Smith

Paul Smith parfume – det klassiske, elegante med et twist
Hvis du vil bære en lækker, klassisk duft, uden at gå på kompromis med kvaliteten, kan en Paul Smith parfume uden tvivl være det helt rigtige valg. Det er åbenlyst hvorfor så mange mennesker, har fundet deres yndlingsdufte i Paul Smiths parfumeudvalg.

Viser alle 8 resultater

Rent, stilfuldt og yndigt design

Den verdensberømt engelske designer, Paul Smith, er ikke kun kendt for sin eksklusive mode, men også for sine mange parfumer til kvalitetsbevidste kvinder og mænd. Ligesom Paul Smiths modedesign er, er alle Paul Smith parfumer det også, nemlig kendetegnet ved deres stilfulde og klassiske design og de eksklusive dufte, udstråler Paul Smiths følelse af mode, god kvalitet og stil.
Et af de karakteristiske træk ved Paul Smiths design er de legendariske striber i forskellige farver, der går tilbage til tøj, mode og de mange parfume flasker fra Paul Smith. De friske, farverige striber, de firkantede flasker og de blå og lyserøde farver til mænd og kvinder, viser tydeligt Paul Smiths brand og modebevidsthed. Striberne er ikke kun legendariske, de er også blevet et ikon, og nutidens farverige stribemønster kan i dag genkendes af de fleste mennesker over hele verden. Modedesignerens store fokus på skræddersyet tøj har medvirket til, at skabe den store succes, han har oplevet med sin forretning, og derfor var det heller ikke ufortjent at han i år 2000 blev slået til ridder af dronning Elizabeth 2.

En modeskaber med fart på

I dag er der over 300 Paul Smith-butikker over hele verden og på grund af hans store lidenskab til cykling, blev han i 2013 inviteret til at designe føretrøjene til det store cykelløb Giro d'Italia. Han har loyal over for hans designs og lavet nogle gode parfumer dufte, både til kvinder og mænd, og serier som er på niveau med hans tøjkollektioner.
Disse parfume serier inkluderer både Eau De Parfume og Eau De Toilette. Derfor er det nok også nemt for mange at finde deres yndlingsparfume blandt de gode, elegante og ikoniske Paul Smith-parfumer

Historie om den ændrede kurs.

Paul Smith, manden bag det store modehus, er en britisk designer, der er kendt for sin kreative æstetik, der kombinerer tradition og modernitet. Symbolet på britisk humor, der er integreret i hans identitet, har givet Paul Smith en position på den internationale modescene hvor brandet i dag er etableret som hjørnestenen i herremode.
Men det hele startede med en ulykke, for Paul havde et ønske om at blive en professionel cykelrytter, men den cykeldrøm blev ødelagt af en ulykke i 1970 og en ny karriere blev realiseret. Sammen med sin kæreste, i dag hustruen Pauline Denyer, åbnede han en butik i Nottingham og begyndte at undervise i skræddersyet tøj. I 1976 startede han sin første herrekollektion.

Hans vejledende strategi har været at skabe klassiske designs med et twist siden 1970. Han finder inspiration overalt – fra kunst til hverdagen, og det er tydeligt, at hans design er formet af hans britiske sans for humor, som er excentrisk uden at være skør. Dette afspejles i hans farverige og kreative kreationer, der på hans princip skaber design til modebevidste mænd og kvinder, der tør at skille sig ud fra mængden. I dag inkluderer Paul Smith et hav af smukke parfumer, som på deres egen måde efterlader en frisk og forførende duft på huden og formidler en følelse af modebevidsthed og selvtillid. Duften er omgivet af luksus og kvalitet i form af minimalistiske flasker, der skaber et smukt look i badeværelset. Deres modernitet og kvalitet bidrager til, at Paul Smiths duftende parfumer er et must for mange modebevidste folk.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results