Playboy

Playboy parfume er i dag forbundet med det verdenskendte mærke Playboy. Det startede oprindeligt som et amerikansk mandeblad med kvindelige modeller som var sexede, letpåklædte og eftertagtede kvinder. Det var all time favorit playboyen himself Hugh Hefner selv, der fik idéen til at grundlægge bladet i 1953.

I dag er Playboy et verdensberømt brand, der primært er kendt for sine forførende produkter, parfume og mere. Men også det karakteristiske kanin logo er kendetegnet, Playboy kaninen pryder også alle Playboy parfumer.
Disse parfumer er alle kendetegnet ved, at de har et sexet og legende udtryk, uanset om det er dufte til mænd eller kvinder.
Blandt udvalget kan du både finde fine, lette og feminine dufte, til sensuelle kvinder, og forførende maskuline parfumer til selvsikre mænd.

BILLIGE PLAYBOY PARFUMER

Flere af de kvindelige Playboy parfumer i vores sortiment, er skabt med den berømte Playboy kanin som låg, i form af sorte Playboy bunny ører. De dufte, der ikke er formet sådanne, er lanceret med det velkendte logo meget tydeligt på produktet. Så der er ingen tvivl om, at Playboy er stolt af sine produkter, hvilket er helt forståeligt.
Derfor har vi mange af de lækre og billige Playboy parfumer til kvinder. Det handler bare om at finde en eller flere favoritter i vores sortiment.

Playboy-parfume
Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Vis filtre

Viser alle 10 resultater