Prada

Prada parfume udvikling af elegant mode og parfume er brandets “nyest” udspring fra et historisk og elegant mode mærke. Deres parfumer er en anden måde at bære “en” Prada på.
Denne parfume er indbegrebet af Miuccia Pradas vision og hendes historiske og moderne livsstil.

Viser alle 24 resultater

Alle dufte er skabt i overensstemmelse med Pradas luksuriøse standard og med en uforlignelig følelse af innovation, kvalitet, teknologi og raffineret håndværk. Duftene er alle meget personlige, raffinerede og sidst men ikke mindst detaljerede til den mindste detalje. De er lavet af verdens bedste ingredienser og højeste kvalitet.

Med åbningen af en eksklusiv luksusvarebutik i 1913 er Prada nu et af de mest kendte og mest populære luksusmærker. En anden grund til den store succes er den fremragende kvalitet, der kombineres med det moderne såvel som traditionen i huset for kun at tilbyde kunden det bedste af det bedste. Fra de tidlige 80'ere til midten af 90'erne oplevede mærket et regelmæssig boom, da yderligere produkter fra serien (inklusive Miu Miu) kom på markedet.

Højt design niveau – har givet succes

Prada Candy er den mest berømte parfume fra den italienske modedesigner. Den blev udviklet af Daniela Andrier i 2011 og genudgivet i 2013 med et par ændringer. Prada parfume udstråler netop dette høje niveau af elegance og sikkerhed, der gav virksomheden stor berømmelse i det 20. århundrede. Uanset om du bruger din Prade parfume i det daglige på kontoret eller til specielle lejligheder, tilfører denne elegante parfume altid harmoni og modernitet til det samlede udtryk.
Historien bag Prada går mere end 3 generationer tilbage
Prada blev grundlagt i 1913 af brødrene Mario og Martino Prada. Brødrene solgte luksuslædervarer og importerede engelske rejsetasker og kufferter til deres lille butik. Forretningen blev senere hen overtaget af Marios datter Luisa, og efter hende kom hendes datter Miuccia til, det blev en direkte grund til, at Prada blev et imperium fra en lille lædervarerbutik.
Siden 1978 til i dag har Miuccia formået at tage virksomheden til hidtil usete højder. Først gennem salg af luksushåndtasker i verdens førende modehuse, og derefter også gennem sko og almindelige dametøjskollektioner. Efter at have introduceret de to herretøjskollektioner og high fashion-kollektionen, Miu Miu, begyndte Prada også at eksperimentere med parfumer i 2003.

Parfumerne fra Prada blev bygget omkring noter som iris, orange blomst, tuberose, viola og flere andre skønne nuancer. Miuccia er involveret i udviklingen af alle duftserierne. Der overlades intet til tilfældighederne i udviklingen af de skønne og elegante Prada parfumer, uanset om det er de mere klassiske tilgange eller som One Note der i dag, er udviklet til en infusionsserie.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results