Ralph Lauren

Ralph Lauren parfume – ikonisk parfume med livsglæde og elegance.
Ralph Laurens sofistikerede og klassiske design er blevet betragtede som både ikonisk og meget succesrig i både herre- og dametøj igennem årtier. Det er derfor ikke underligt at Ralph Lauren udvidede sin porteføljen og forsatte sin succes med parfume og kosmetik. L’Oreal købte polo brandet af dufte til mænd og kvinder, som de stadig tilbyder i dag som en del af deres luksustilbud.

Viser alle 15 resultater

Det startede i det små

Ralph Lauren begyndte sine parfumekollektioner i 1978 og med stor succes. Dette har siden udviklet sig til mange parfumevarianter og mange forskellige herre og dame parfumer af Ralph Lauren. Ligesom hans populære og verdenskendte poloshirts, er kendetegnet ved markante logoer og lyse farver, har disse parfumer en stærk personlighed og allokere luksuriøs livsstil og derfor nok en af de mest efterspurgte parfumer i verden.
Kort sagt, Ralph Laurens dufte er en samling af klassiske dufte baseret på princippet om “less is more”. Det betyder ganske enkelt – det er dig som bærer parfumen og ikke den som kommer med dig.

Polo brandet med de Legendariske dufte

Ralph Lauren-kollektionen som består af Eau de Toilette spray Pole en legendarisk duft, betragtes som en af Ralph Laurens mest traditionelle samlinger til dato. Polo Blue og Polo Black kollektionerne repræsenterer frihed og elegance og duften Eau de Parfum Romance har et fløjlsagtig varmt hjerte. Ralph Laurens duftnoter i Romance henvender sig på en forførende måde til det kvindelige publikum, og fremkalder tanken om evig kærlighed, absolut en parfume i den sensuelle kategori. Oplev den vilde og fantastiske duftoplevelse fra Ralph Lauren parfume, uanset variant og serie vil duften pirre dine sanser og virke uforglemmelig på de fleste.
En duft succes og elegant parfume fra Ralph Lauren

Måske ikke designer med kærlig til detaljen

Det er muligt at Ralph Lauren ikke var en uddannet designer, men hans kærlighed til detaljer kan ikke tages fra manden. I 1978 udvidede han sin lidenskab for “stil” til også at indeholde parfume. Brandet Ralph Lauren begyndte at skabe parfumer til mænd og kvinder. Det betyder at der i dag findes en omfattende vifte af parfumer fra Ralph Lauren-mærket, derfor tilbyder parfumemærket nemt den rigtige duft til enhver personlighed.
Ralph Laurens sans for stil afspejles også i hans duftkollektioner, tidløs elegance parret med en holdning til livet, fuldt af frihed, er nogle af de synonymer der står for modegeniets imponerende parfume kollektioner. Duftnoter der fylder luften, med Ralph Laurens tidløse design og gør hans parfumer til en fantastisk sanseoplevelse. I dag inkluderer Ralph Lauren parfumekollektioner, ikke mindre end parfumer i seks forskellige duft-serier.

Sanselig og succesful herre parfume

Herre parfumerne fra Ralph Lauren, fås i ædle, stilfulde parfumeflasker med Lauren-logoet i form af en polo-afspiller, appellerer til den sporty og stilfulde mand.
De forskellige dufte bærer alt, hvad der er nødvendigt for at gøre en mand til en moderne mand. Eventyrlystne, længes efter frihed, sporty og elegance. Uanset om vi siger Safari For Men, duftene fra Sport Man, Polo Blue og Black eller Big Pony Collection til den nye generation af trendbevidste mænd – Ralph Laurens herre parfume er et ideelt match til den moderne mand.
Dame parfume til den romantisk, moderne og selvsikker kvinde
Ralph Laurens kvinde parfume er et absolut kvindeligt modstykke til mændenes duft kollektioner. Dame parfumerne Safari, Romance, Ralph Eau de Toilette Spray og Big Pony Collection blev alle skabt specielt til den moderne kvinde.
Eksotisk, ekstravagant, luksuriøs og feminin, et spændende og livligt eller ligefremt modigt, stærk og smukt kvindeligt udtryk. Ralph Laurens kvinde dufte er lige så individuelle som den moderne kvinde.

Fra sælger til en ikonisk succesfuld modedesignere

Ralph Lauren voksede op i New York, USA. Den berømte amerikanske modedesigner Ralph Lauren blev oprindeligt kaldt Ralph Rueben Lipschitz, men efter år med mobning over hans oprindelse, besluttede hans bror at ændre familiens efternavn. Efter at have tjent i den amerikanske hær fra 1962 til 1964, arbejdede Ralph Lauren på salgskontor i Brooks Brothers' modehus. Han lærte aldrig modedesign på en formel måde og alligevel lykkedes igennem hårdt arbejde at få fodfæste i modebranchen.

Det var især takket været et lån på $ 50.000 fra Norman Hilton, der i 1967 gav Ralph Lauren muligheden for at udvikle sin egen slipsamling ved navn polo. Mærket, der oprindeligt tilhørte Brooks Brothers, valgte Ralph selv at købt fri i 1968 og Polo Fashions i New York blev herved skabt.
Her designede han afslappet og klassisk herremode og mærket er især kendt for sine poloshirts, der fås i forskellige farver og designs. Han kaldte også sin første herrekollektion “Polo”, inspireret af hans interesse for sport.

I 1969 var det store Bloomingdale indkøbscenter i New York blevet så begejstret for hans herrekollektion, at Ralph Lauren fik sin egen butik i butikscentret, hvilket var første gang i Bloomingdals historie.
1971 blev året hvor Ralph Laurens kvindekollektioner blev tilføjet mærket. I dag er navnet ikke kun identisk med casual og luksuriøst modetøj til mænd, kvinder og børn. Han har også designet ting til hjemmet, biler, smykker, briller og parfumer. Logoet er inspireret af Polo Sports og skabt af tennis ikonet René Lacoste, der også designer tøj med en lille fin krokodille.
Ralph Lauren har i mere end seks årtier udviklet sit brand og sat sit eget præg på moden, med et stadigt voksende antal produkter, salgskanaler og internationale markeder.

“What I do is about living. It's about living the best life you can and enjoying the fullness of the life around you –from what you wear, to the way you live, to the way you love”.

Citatet kommer selvfølgelig fra Ralph Lauren og opsummerer meget godt, hvordan Ralph Lauren tænker på de ting, han skaber. Ralph Lauren er en erfaren designer, der har kæmpet til toppen af modebranchen med høje ambitioner og en individuel forståelse af design og mode. For ham er stil et meget personligt aspekt. For ham adskiller begrebet stil sig fra udtrykket mode. For han oplever mode som noget der forsvinder, hvor i mod stil er noget, der varer evigt.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results