Roberto Cavalli

Roberto Cavalli parfume og store designs

Roberto Cavalli parfume designs er ofte forførende og sexet, og hans samling af dufte skuffer heller ikke! Han har lanceret over 30 dufte siden 2002, netop på grund af den store succes de er blevet.

Cavalli producerer ikke kun parfumer og kjoler, men også en stor samling af jakkesæt, solbriller, sko, børnetøj, tasker og ure. Designeren har endda fået sin egen Vodka.

Viser alle 8 resultater

Den respekterede Italienske designer

Roberto Cavalli blev født i Italien tilbage i november 1940. Hans karriere som topdesigner begyndte, da han som ung studerede stofdesign, på en kunstskole i Italien. I løbet af sine studier udviklede han en samling af blomsterprint og mange stilarter af strikvarer, det blev netop begyndelsen på hans karriere, da andre i branchen bemærkede hans talent.

Roberto Cavalli er en af de mest respekterede og kendte modedesignere i verden. Roberto Cavallis design er velkendt og eftertragtede af mange og især hans værker, herunder dyreprint og sandblæst jeans er vellidt af mange.

En kjole i det skjulte, på de kendtes røde løber

Uanset hvor man møder en rød løber, kan du næsten være sikker på, at du møde en af de smukke kjoler fra Roberto Cavalli. Hans kjoler er dristige og spektakulære med en interessant blanding af stoffer. I 2007 lancerede han sin første kollektion som skulle sælges i en almindelig H & M-butik kaldet Wearing Cavalli. Det blev udsolgt på få timer, så stor en succes blev det.
Imidlertid har designeren ikke kun succes hvad angår tøj. Men han har også udviklet en række parfumer, der adskiller sig modigt og som er blevet et stort hit rundt om i verden.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results