Rochas

Rochas parfume lækre stilrene dufte

Rochas parfume fylder næsen med en skøn og lette duft, både i dame og herre parfumerne.
Det er Marcel Rochas som er designeren bag det kendte og stilrene mærke.
Et brand med et elegant udtryk og en renhed, noget som vægtes meget højt.

Roches er især kendt for deres unikke duftserie og især Rochas MAN er en kendt klassiker. Når man påfører sig en Roches parfume, er man sikret at give sanserne en oplevelse ud over det sædvanlige.
Parfume flaskerne som er smukke i sig selv, er også et kunstværk der klart signalerer den ventende oplevelse. I vores sortiment finder du mange varianter af de skønne Rochas parfumer.

Viser alle 13 resultater

Det franske mærke med elegance

Rochas et fransk mode og parfume mærke. Det åbnede i 1925 og var i første omgang et haute couture-hus, der skabte elegant og moderne mode for kvinder. Blandt de mest kendte designs finder man skjortelommer.

Virksomheden begyndte relativt hurtigt at skabe parfumer. Den første Rocha parfume blev skabt i 1934. Denne første parfume kollektion inkluderer Avenue Matignin og Audace. Rochas dufte blev ikke straks et hit og under 2. verdenskrig blev de stoppet, især fordi det var vanskeligt at få ingredienserne.

Femme Rochas blev lanceret på markedet i 1943, det viste sig imidlertid at blive en stor succes. Med tiden blev mærket derfor også mere involveret i parfume end inden for mode. I løbet af denne populære tid og succes som Rochas fik, besluttede Rochas ofte at få frem deres dufte sammen med læbestifter, hvilket er mere normalt i dag, men meget usædvanligt i denne tidsperiode.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results