Salvatore Ferragamo

Parfumer fra Salvatore Ferragamo skabt af en skomager
Salvatore Ferragamo har siden sin grundlæggelse i 1927, hørt til nogle af de mest kendte og betydningsfulde mærket i modeverdenen. Især inden for sko, har Salvatore Ferragamo været på forkant de sidste 70 år, skoene fås ikke kun i forskellige størrelse, men hver størrelse har som noget ret unikt seks forskellige bredder at vælge imellem. Ret enkelt betyder det at hvert skodesign har lige omkring 100 forskellige skostørrelser at vælge imellem, hvis man tæller alle varianter lange som brede med.

Viser alle 11 resultater

Alt det hele begyndte med sko, har ikke betydet at verden har stået stille. Efter 1927 blev der løbende lancerede forskellige produkter i de følgende år, og der er igennem tiden blevet udvidet med både tasker og andre lædervarer.

Det var i 1998 at Salvatore Ferragamo parfume blev lanceret med den første duft under navnet ”Salvatore Ferragamo”. Navnet Salvatore Ferragamo har dog mere betydning. Dette er et symbol på håndværk og stor kreativitet, og det er sådan, virksomheden udvider sortimentet til både ham og hende. I 2001 blev mærket Ferragamo Parfums S.p.a. etableret og er blevet et af de førende mærker inden for parfumeindustrien. Salvatore Ferragamo er i dag et familieejet selskab og kontrollerer alle aktiviteter inden for forretningsområdet, alt lige fra produktudvikling til markedsføring.

I dag er Salvatore Ferragamo parfume lige så velkendte som skoene. Meget opmærksom på det detaljeret, der er skabt med tanke på den rige erfaring fra de seneste årtier, er der dannet grundlag for Salvatore Ferragamo parfume i verdensklasse.
Ligesom læderprodukter virkelig er unikke, er parfumerne også kendt for deres overlegne kvalitet med enkelhed og elegance. Fra den lette hverdagsparfume til kvinder og til dybe, elegante og kraftigere parfumer til de specielle øjeblikke, finder du en et bredt sortiment i Salvatore Ferragamo parfumer, så præcist som virksomhedens skræddersyede sko, findes der også parfumer som er skræddersyet til specifikke brugere.

Skobutikken der voksede til en koncern og kendte parfumer

Historien om dette verdenskendte brand begyndte, da skomageren Salvatore Ferragamo emigrerede fra Italien og overtog “Hollywood Boot Store” i 1923. Salget er i starten kun koncentreret omkring sko, og alt bliver leveret med den højeste kvalitet. Kunder i butikken var blandt andet kendte personer som Marlene Dietrich, Greta Garbo og D.W. Griffith
Den økonomiske krise i De Forenede Stater gør at Hr. Ferragamo i 1927, må indse behovet for at flytte virksomheden tilbage til sit hjemland Italien, og forretningen placeres i Firenze, hvor de fortsætte med at udvikle og producere sko til mænd og kvinder. Da virksomheden tvinges i 1929 til at lukke, efter et stort økonomiske sammenbrud er det ikke trist med ikke opgivende Ferragamo, der stadig tror på potentialet i hans egne ideer og som er villig til at kæmpe på trods af vanskelighederne.

Det er denne udholdenhed som lønner sig, da han allerede i 1938 kan købe en repræsentative bygning i Firenze, sammen med Palazzo Spini Feroni, og efter 2. verdenskrig går virksomheden virkelig sin storheds tid i møde. I slutningen af 1950'erne blev der dagligt producerede ca. 350 par sko, af de godt 700 medarbejdere som var ansat til at sy i hånden og produktionen af de Italienske sko blev lavet uden store maskiner. Salvatore Ferragamo fortsatte med sit stilfulde og tidløse design indtil sin død i 1960.
Hans kone, fru Wanda, fortsatte driften af forretning i sin mand ånd. Produktsortimentet er gradvist udvidet og foruden sko produceres der også læderprodukter som tasker, bælter og de i dag kendte Salvatore Ferragamo parfumer. I dag er det tredje generation som repræsenterer Salvatore Ferragamo brandet, som stadig fremstiller luksusvarer ”made in Italy”. I dag er denne lille skobutik, blevet til en koncern med mere end 3.000 ansatte og har butikker over hele verden.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results