Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker alias Sex and the City

Sarah Jessica Parker er absolut mere kendt som et stilikon. Et aftryk der især er kommet efter hendes medvirken i Sex and the City serien.
I dag har hun også sin duft kollektion som kendes under forkortelsen SJP.
Sarah har altid været en meget kreativ personlighed, man straks bemærker. Både som prisvindende skuespiller, producent og et stort anderkendt stilikon, har SJP skabt magi på scenen, skærmen og i modebranchen.

Den amerikanske skønhed er meget kendt fra serien “Sex and the City”, der også er blev udgivet som 2 film. Hvis hun ikke frigav sin egen parfume serie, ville det være ufatteligt. Hun elsker nemlig parfume virkelig meget, og i de seneste år har SJP lanceret mange fantastiske parfumer. Hvilket er nøjagtigt hvad der har gjort Sarah J. P. til en af de berømtheder, man både anderkender for talentet og hendes egen parfume kollektion.

Med en SJP parfume kan du opleve rigtig Sex and the City glamour.
Vis filtre

Viser alle 5 resultater

 • Dame
  Eau de Parfum
  Sarah Jessica Parker Lovely EDP
 • Dame
  Eau de Parfum
  Sarah Jessica Parker SJP NYC Crush i edp
 • Dame
  Eau de Parfum
 • Dame
  Eau de Parfum
  Sarah Jessica Parker Lovely Sheer EDP
 • Dame
  Eau de Parfum
Vis filtre

Viser alle 5 resultater

Feminin duft med personlighed

Den første duft der blev lanceret – Lovely i en Eau de Parfum version, er blevet en bestseller og er det absolut stadig den dag i dag. En forførende, sensuel og feminin duft, der passer til kvinder i alle aldre. Hendes parfumer er siden vokset og i dag kan SJP være stolte over et fint parfume sortiment til kvinder.

Sarah Jessica Parker parfumer

SJP lancerede sin første duft i 2005 med stor succes og har siden tilføjet yderligere 13. Parfumen Lovely startede det hele, for Sarah Jessica Parker var besat af stil og mode ville hun med sit firma SJP skabe en ikonisk kvindeparfume, der både er sexet og klassisk. Hun ønskede ikke, at det skulle være en parfume som var overvældende, men en duft som man straks kan genkende. Det blev til Lovely som er en blød, diskret og meget intim duft. Den har elegante karakter af klassiske duftnoter, dog er det stadig en meget moderne og charmerende parfume.

Ifølge Sarah er duften velegnet til alle aldre fra 17 til 107 år. Duften blev skabt af Laurent Le Guernec og Clement Gavarry, hvor Sarah Jessica Parker selv var den kreative instruktør, og har været aktivt involveret i processen fra start til slut. Og sådan har det været siden, for tanken er at du med en SJP parfume skal udstråle charme, elegante og lækkerhed.