Shanghai Tang

Shanghai Tang parfume, det kendte mærke som er måske ukendt.

Shanghai Tang parfume er i Europa et forholdsvist nyt parfume brand. Men i Kina har Shanghai Tang eksisteret i mange år. Det kinesiske brand er et pionermærke inden for asiatiske luksusmærker, det er med tiden blevet et internationalt kendt brand også i vesten, netop for sit autentiske håndværk og unikke design som serveres med lidt humor, foruroligende skarphed og med respekt for dets oprindelse fra kinesiske rødder.
Shanghai Tang er et stolt brand “skabt af kinesere” et mærke som tilbyder det globale publikum et uforstyrret og moderne syn på den kinesisk kultur, æstetik og håndværket som er beundret i hele verden. Shanghai Tang tilbyder en række livsstilsprodukter både inden for tøj, mode accessories og det nyeste Shanghai Tang parfume, alle produkter som er forankret dybt i den kinesiske fortids kultur.

Absolut et luksus mærke som kan måle sin på mange parameter med de store europæiske modehuse. Netop fordi den kinesiske passion for at udføre tingene til perfektion og med holdning, passion og indlevelse er nogle at de basale grudsten som Shanghai Tang mærket er bygget på, altså med andre ord kan du forvente kinesiske kvalitet håndværk og på intet tidspunkt et masseproduceret discount produkt.
Shanghai Tang blev grundlagt i 1994 som skrædder virksomhed, i den legendariske Pedder Building i Hong Kong. Inspirationen kom fra Shanghai Bunds glamour igennem 30’erne, hvor man oplevede en livlige æra og sammensmeltning af kultur og mode på den ene side samt arkitektur, handel og kunst på den anden, en blanding som siden har vist sig at gøre underværker når man formår at forene disse grene.

Navnet på dette brand er et spil på ord, der omskriver Shanghai Bunds engelske udtale og på humoristisk vis forener lyden i ordene med navnet på den afdøde grundlægger, Sir David Tang. En person som har en vis ære i af store promonente personligheder som prinsesse Diana, skuespillerinder Gong Li og Nicole Kidman, topmodeller Naomi Campbell og Kate Moss, har blev skabt til dem de gjore, han var nemlig en af designeren som har skabt produkter til disse kendisser.

shanghai-tang-parfume
Vis filtre

Viser alle 7 resultater

Vis filtre

Viser alle 7 resultater