Shawn Mendes

Shawn Mendes international stjerne

Shawn Mendes parfume er skabt af stjernen selv, men en klar filosofi.
Hans første duft er lanceret som hans egen signatur duft. Den canadiske musiker, der gjorde sit gennembrud ved at offentliggøre sin musik på social medie.
Siden da har Shawn Mendes udgivet det succesfulde album Illuminate, der rangerede som nr. 1 på iTunes i over 65 lande. Hans nye album har taget ham med på en verdens turné, og han er i øjeblikket på Illuminate World Tour.

Viser et enkelt resultat

En vigtig teenager for mange

Shawn blev anerkendt som en af Time Magazines mest indflydelsesrige teenagere i 2014, 2015 og 2016, og har modtaget flere store priser.
Hvorfor skulle Shawn Mendes ikke lancere sin egen signatur duft, intet andet ville give mening, når man tænker på den succes han har haft – det mange drømmer om.

Hvorfor Shawn Mendes Signatur?

Shawn Mendes har udtalt at han ønskede at skabe en anderlede og unik duft. Noget som var til alle hans fans; en duft, der symboliserer det forhold han har til dem og svarer til ægtheden der stræbes efter når han laver sin musik.
Han valgte navnet Shawn Mendes Signature, fordi det var et ønske at give denne parfume et meget personligt præg.
Der blev arbejdede meget hårdt for at skabe den perfekt duftvariant, flaske og selve produkt emballagen, som på bedste og mest naturlige måde kunne afspejle hans personlighed.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results