Stella McCartney

Stella McCartney parfume og mode talent

Stella McCartney skaber parfumer, som ligner hendes modekollektioner, en blanding af bløde og sexede linjer med tilpas kanter og sensualitet til at gøre dem ekstra elegante, en stil hvor det mandlige og kvindelige mødes og fanger kompleksiteten af den modernet selvsikre kvinde. Stella McCartneys livlige parfume spænder over generationer fra piger til kvinder, som alle tør være sig selv.

Viser alle 4 resultater

Stella McCartney som er britisk modedesigner og datter af et af de mest berømte par i det 20. århundrede. Hun er født og opvokset i London og uddannede sig på Central St. Martins i 1995. Hendes forældre er Paul McCartney, tidligere Beatles-medlem, og den afdøde Linda McCartney, fotograf og musiker.

Pigen med kendis far

Stella er født i 1971 og opkaldt efter oldemoren. Meget af barndommen blev tilbragt på forældrenes turné rundt om i verden, måske noget som har givet tid til fordybelse. Stella viste i hver fald en tidlig interesse for mode og allerede i en alder af 13 år, designede Stella sin første jakke. Hun fik også et praktikjob hos Christian Lacroix og senere hos Edward Sexton som var Paul McCartneys skrædder. Stella studerede mode på Central St. Martins College og til sin eksamen designede og producerede hun en kollektion. Hendes første kollektion viste straks en umiskendelig stil med skræddersyninger, naturlig selvtillid og sexet femininitet, og der skulle blot to kollektioner til, før hun blev ansat som kreativ direktør for Chloé i Paris tilbage i 1997 og i sin embedsperiode havde hun stor succes.

Livstilen afspejler sig i designet

Stella McCartney har altid været vegetar, hvilket er afspejlet i hendes designs, der ikke bruger noget læder eller pels. Hendes kollektion inkluderer dametøj, tilbehør, undertøj, briller, børnetøj og parfumer.
Hendes parfumer er blevet solgt under Stella McCartney brand siden 2003, i et solidt samarbejdede med L'Oreal. Det var med dem i ryggen Stella McCartney lancerede sin første parfume Stella. Denne duft har været en enorm succes og har gennemgået mange fortolkninger. Parfume skaberen og designer Stella McCartney har skabt 28 dufte i sin kollektion. Den tidligste parfume blev lanceret i 2003 og den seneste parfume blev lanceret i 2016.
Jacques Cavallier er en næse, der skaber sammensætningerne. Den næste parfume blev lanceret i 2012 som ”L.I.L.Y.” parfumen er inspireret af barndomsminderne og dufts navn kommer fra farens kaldenavn til moren “Linda, I love you”. Men hun ville også udforske sin mørkere, mere maskuline side. Stella McCartney lancerede derfor sin tredje parfume i 2006, Pop som beskrives som en blomster, træagtig duft.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results