Ted Baker

Ted Baker blev grundlagt af Ray Kelvin, som startede sin første butik i 1988 i Glasgow. Herefter åbnede han yderligere butikker i Manchester og Nottingham igennem årene.
Siden 1988 er mærket vokset støt fra dets oprindelse som en enkelt shirt special-butik. Til i dag at være repræsenteret som et globalt livsstilsmærke.
Et brand der både er kendt for deres skønne og farverige tøjdesigns og velskabte parfumer.

Ted Baker lancere både herretøj, dametøj og alt tilbehør derimellem. Et meget britisk brand, som er berømt for sit sære, men alligevel kommercielle mode tilbud, design af høj kvalitet og detaljeret brug af mønster og farve.

Mærkets ukonventionelle tilgang til mode, store sans for humor og frem for alt den uoverensstemmende opmærksomhed på detaljer. Alt dette appellerer til stilbevidste mænd og kvinder, der stoler på Ted for at levere det bestemte og noget usædvanlige. Igennem tiden har dette brand fået et misundelsesværdigt ry som, “Ville Ted gøre det på den måde?”

I dag har Ted Baker London mere end 20 parfumer i deres sortiment. Den første parfume blev lanceret tilbage i 1998, og den nyeste er fra 2019. Ted Baker parfumerne bliver skabt i samarbejde med forskellige parfumefolk som er kendt i branchen.

Ted-baker-parfume
Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Vis filtre

Viser alle 8 resultater