Thierry Mugler

Thierry Mugler parfume franske design

Thierry Mugler parfume er store og kontroversielle dufte med fransk elegance. Thierry skabte sit eget brand i 1975, efter i to år, at have designet tøj i sin fritid.

I 1992 startede Thierry Mugler med at fremstille parfumer, hvor han formåede at bevare sin unikke og elegante stil. Hans parfumer er derfor skabt som unikke designs der både er smukke og elegante.
Thierry Mugler har opnået stor succes med sine parfume kollektioner, hvorfor det er blevet til et utal af nye dufte siden starten i ’92. Hans parfumer er kendte for at være lette, luftige med tilpas kant og personlighed.

Viser alle 25 resultater

Fra Engle kald til et perfekt duft sortiment

Den første Thierry Mugler parfume af han lancerede blev kaldt Angel eller engel på dansk. En skøn dame parfume, blid som en engel, måske en djævelsk holdning eller lidt af begge dele. Den ikoniske stjerne formet parfume, er stadig en del af det perfekte Mugler sortiment. Videreudviklingen af parfumen blev til Angel Muse, der blev frigivet i 2015. Parfume har siden lanceringen været et symbol på status og giver folk et elegant look med personlig stil.

Parfume er et “ekstra” personligt præg, og du har sandsynligvis hørt det før, men din lugtesans er en hukommelse for sig. Selv en lille duft note kan bringe dig tilbage til tidligere begivenheder. Den enkle forklaring er simpel, dine nerveceller i næsen er de eneste sensoriske celler, som er direkte forbundet med hjernen. Duftene fra Thierry Mugler er intense og vil helt sikkert blive husket som et godt minde.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results