Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, en amerikaner med europæiske rødder

Hvis du læser historien om Tommy Hilfiger, vil du opdage, at det ikke kun er roden til hans irsk- skotske arv, men hans familie også har grene til Europa. Selvom han ikke fulgte sine forældres ønske om at studere til ingeniør, har han opnået en stor succes, især i betragtning af at det lykkedes for ham, at realiseret den drøm mange folk har, nemlig at blive en kendt person, og i dag anses han nok for at være en af vores tid største og mest anderkendte designere.
Han blev født i Thomas Jacob Hilfiger og arbejdede hårdt for det i dag kendte Tommy Hilfiger brand. Grundlagt i 1985, er dette store modemærke kendt for sin overlegne stil, kvalitet og værdi for forbrugere i hele verden.
Det startede med en butik til Thomas Hilfiger, hvor der blev designet tøj til navnet Jacob Allen. Butikken voksede, og pludselig var butikken blevet til en mindre kæde. Indtil 1984 da modeiværksætteren Mohan Murjani satte penge i den unge designer, for dette åbnede muligheden for at skabe en udvikling og få tingene til at vokse. Samme år introducerede han herretøj under det amerikanske brand Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger er inspireret af popkultur og er kendt for klassisk, amerikansk og cool design. Farverne blå, hvid og rød går igen på alle Tommy Hilfiger-produkter, farver som er inspireret af det amerikanske flag. Der er tilført et tvist i designet, som bryder konventionerne og giver plads til individualismen hos folk. Derfor appellerer Tommy Hilfigers tøj og parfume så nemt til den brede målgruppe af både kvinder, mænd og børn.
Den første Tommy Hilfiger parfume”Tommy Man” blev lanceret i 1995, og hans parfumer er lavet i samarbejde med Estee Lauder. Et år efter den store succes Tommy Man fulgte parfumen Tommy Girl, siden er der blevet tilføjet omkring 60 parfume. Selvom Tommy Hilfiger er bedst kendt som modedesigner, spiller hans parfumer en vigtig rolle i mærket i dag. Denne succes førte også til et samarbejde mellem Tommy Hilfiger og Beyonce, som resulterede i Beyonces bedst sælgende True Star- og True Star Gold parfumer.

Et klassisk, lækkert og uimodståeligt design

I verdens største modehuse kan Tommy Hilfigers smukke mærkefarver af blå, hvid og rød findes, mens Tommy Hilfigers overdådige parfumer pryder de fleste hylder i parfumeafdelingen. Tommy Hilfiger-serien inkluderer en overflod af lækre parfumer, der efterlader en frisk og forførende duft på huden. Duftene er luksuriøst indkapslet i form af klassiske flasker, der skaber et elegant look på ens parfumehylde.

En Tommy Hilfiger parfume er tidløse og klassisk – de går simpelthen aldrig af mode. Nogle er kendetegnet ved parfumens friskhed, mens andre er mere forførende eller ungdommelige. Sortimentet er bredt og appellere til et bredt publikum, så alle er garanteret at kunne finde deres foretrukne parfume. Alle Hilfiger parfumer er fri for parabener, så du kan Duft Dejligt med Tommy Hilfiger og en god samvittighed.

De første og ikoniske Tommy Hilfiger parfumer

Med sine parfumer udtrykker det globale brand en ung, forfriskende og afslappet ånd, der har kendetegnet alt, hvad Hilfiger har fremstillet siden den første kollektion.
Tommy” den første herre parfume fra Hilfiger, udtrykker en ren amerikanske stil med en afslappet friskhed og dynamik. Ud over duften er det også muligt at finde hudpleje, bodylotion og deodoranter i Tommy Hilfiger, både som enkelt produkt og i gaveæsker.
Kvindens pendant til herre parfumen “Tommy” er den friske og skønne “Tommy girl“. En kvindeparfume som kan bæres når som helst på dagen og til mange lejligheder. De to dufte er især velegnede til lyse sommerdage og varme sommeraftener.
Tommy Hilfiger (TH) ”bold” er en duftserie for mænd som forenes med sport. En parfumekollektion fra Hilfiger som er præget at action og ambitioner, og hvem eller skulle repræsentere denne serie end den verdenskendte tennisstjernen: Rafael Nadal. Det klare mål om at vinde og forberede sig til at alt er muligt – er præcis de action noter og ambitionen som den der appelleres til i “bold”, en sportslig duftserie hvor Tommy Hilfiger afspejler det uimodståelige i mænd når de vil kæmpe for at vinde.

Tommy-Hilfiger-parfume
Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Tommy Hilfiger Parfume og Tøjmode et elsket mærke

Tommy Hilfiger er et amerikansk-inspireret modemærke, der markerer et typisk træk ved den amerikanske livsstil. For Tommy Hilfiger blev den “amerikanske drøm” en realitet, selvom han valgte anderledes ens hans forældre ønskede det. Hans amerikanske stil og lidt klassiske Touch gjorde ham hurtigt til en stjerne i modebranchen. Hans design med det røde og blå Tommy Hilfiger-logo er blevet et symbol på “amerikansk livsstil.”
Kombinationen af Hilfigers vision som designer og stærk forretningsbevidsthed har gjort Tommy Hilfiger Group til en internationalt anerkendt modegruppe i den umiskendelige amerikanske ånd. I dag er Tommy Hilfiger blevet et internationalt anerkendt mærke og med stor succes i både tøj kollektioner til alle aldre, deres ikoniske parfumer som har en skøn balance, i et smukt, karakteristisk design med de velkendte ikoniske farver fra Tommy Hilfiger.

Den fantastiske reklamestunt som blev lavet på Time Square største reklameplads, hvor han placerede sine initialer ved siden af en række kendte amerikanske designere til herremode, gjorde næsten Tommy til et vedrens stjerne på én dag. Med denne intelligente reklamekampagne, som ikke har været den eneste gennemtænkte kampagne, skrev han sig selv og sit brand ind i reklamehistorien.
I dag inkluderer Hilfiger mærket mode til mænd, kvinder og børn. Designs i både jeans, T-shirts og trøjer. Undertøj som jakker og sommerens kollektioner af badetøj, solbriller, sko, tasker og ikoniske Tommy Hilfiger parfumer, ja designe er der nok af og ikke uden grund. De sjove og ekstremt attraktive designs, som rigtig mange elsker, sælges nemlig i over 1000 butikker rundt om i verden, så fanskaren må siges at være stor.