Valentino

Valentino parfume – italiensk mode

Modedesigneren er kendt for sin smagfulde elegance og en kvindelige stil. Stilen der hylder den romantiske, udstrålende og stærke kvinde, som hviler i sig selv. Brandets unikke udtryk, afspejles også i duftene fra Valentino parfume, og især deres kvinde parfumer opleves som smukke og feminine dufte.

Kvinde parfumer som matcher kvinden som elsker elegance og luksus.
Valentino parfumerne til kvinder, er for mange fortrukne dufte, og med sin bløde og feminine duft nuancer virker de fortryllende på omgivelserne. De er skabt med en blanding af uskyld og sensualitet som gør duftene til deres helt egne, i det elegante Valentino univers.

Viser alle 7 resultater

Parfumer både til herre og damer

Men Valentino skaber ikke bare parfume til kvinder. Som mand kan du også blive forkælet af en unik herre parfumer. I sortimentet finder man blandt andet den lækre Valentino Uomo. Det er en af de nyere herre duft, tiltænkt den modebevidste og selvsikker mand, der elsker luksus og god kvalitet. Uomo parfumen er lanceret i en smuk parfumeflaske, der minder om en smuk whisky krystalkaraffel, som den stilfulde og sexede mand kan nyde.

Valentino er et stort navn i den internationale modeverden. Valentino har opnået stor succes, med sine smukke haute couture kjoler og elegante tøj kollektioner. Denne succes er overført til de ikoniske parfumer til kvinder og mænd, som er eftertragtede duft for mange. De mange dufte leveres alle i smukke parfume flasker og med den genkendelige sans for detaljer i designet. I det luksuriøse udvalg af parfumer finder du både dufte til mænd og kvinder.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results