Vera Wang

Vera Wang parfume som rigtig adel

Vera Wang parfume blev set første gang i 2002 og var en dame parfume. Dens mandlige ledsager blev lanceret to år senere og en ganske god succes.

Vera Wangs “bestseller” er Princess, som blev frigivet i 2006. Den har en blomstret sød duft som leveres af den lyserøde guavafrugt. Alle Vera Wang’s parfumer har en blomster- og frugtagtig note, men alle har deres egne særlige tvister. I den skønne Glam Princess har basen noter af pærer og appelsiner sødet med marshmallows og ambrettefrø.
Tilsvarende har Lovestruck Floral Rush et hjerte af hvid freesia og lyserød passionsblomst, i modsætning til topnoter af champagne og pink peber.

Viser alle 12 resultater

Vera Wang er en amerikansk modedesigner, der blev kendt i 80'erne for at revolutionere brudekjoler. Hun er en pioner inden for “moderne” sofistikerede brudekjoler. Vera betragtes stadig som den bedste modedesigner til brudekjoler, både hvad angår elegance og med hensyn til pris. Hendes kollektioner er nemlig overkommelige for de fleste, og variere fra $ 600 til $ 1400.

Før hun blev modedesigner var Vera Wang en professionel kunstskøjteløb, men da hun ikke blev valgt til de olympiske lege, besluttede hun at komme ind i modeverdenen. Som 23-årig blev hun den yngste Vogue-redaktør, men rejste i 1985 og flyttede til Ralph Lauren som designdirektør.

Efter to år med Ralph Lauren, grundlagde hun sit eget firma og åbnede sin designer salon på Carlyle Salon Hotel i New York. Hun har designet brudekjoler til flere berømtheder, herunder Kim Kardashian, Alicia Keys, Jennifer Garner, Victoria Beckham og Kate Hudson. Hendes brudekjoler er også blevet vist i forskellige Hollywood-film og tv-serier.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results