Versace

Versace parfume – italiensk succes og mesterværk

Versace blev skabt i det små, men siden vokseværket for alvor fik fat, har modehuset skabt en verdens succes. Når man snakker Versace er kvaliteten et gennemgående element, for deres succes er absolut betonet at det solide italienske håndværk, og netop dette gør Versace til en af modebranchens tunge spillere.

Skal man finde eksempler på indbegrebet luksus, glamour og elegance, kommer man ikke udenom Versace. Så mangler du en parfume i ren luksus, så kig på den kendte Eros parfume og Versace Venitas, men også varianterne Bright Crystal, Yellow Diamond og Versace Pour Homme Dyland Blue er skønne.

Viser alle 16 resultater

Historien om Versace – en verdenssucces af de store

Gianni Versace som er skaberen af Versace imperium, som vi kender det i dag, var en italiensk arkitekt, der blev født i Reggio di Calabria i 1946. Hans opvækst havde ikke givet ham de store kontakter til modeverden, og han startede derfor med mindre opgaver på hans mors skrædderi. For at forfølge sin drøm, flyttede han i ungdomsårene derfor til modens by Milano. Hvor han på et modeshow i 1978, præsenterede sin første dame kollektion, hvilket åbnede dørene for hans succes, og pludselig tog karrieren rigtig fart. En succes som igennem tiden, uofficielt bland mange, har givet ham titlen som kongen af italiensk mode. Det er måske ikke uden grund, når man i dag blot konstatere at Versace tæller hele 81 butikker på verdensplan.

Det hele gik slag i slag efter første modeshows, og den unge Gianni fik blod på tanden. Han præsenterede efterfølgende, flere af sine egne kollektioner eller hele modeshows med stor succes. Denne succes for Gianni Versace førte til, at han åbnede sin første butik. Der var herfra, han solgte modetøj i den luksus klasse vi kender det i dag. Hans kollektioner var kendetegnet ved en blanding af grove og fine stoffer, kraftige farver og kombination af store mønstre. En noget innovativ og anderledes tilgang, men også netop det, som i dag gør Versace til det, som de er.

Det var måske netop denne stil, der var så inspirerende for opera- og teaterverden i 1980’erne. Han fik i hver fald stor succes med at designe og skabe kollektioner til de store opera- og balletscener. Kostumer som førte til stor omtale i lærebøger og faktisk gav ham en udstilling på ”Victoria and Albert Museum” i London, hvor hans tøj kollektioner, lædervarer og Versace parfumer blev vist frem. Netop denne omtale var med til at skabe en international interesse for Gianni Versaces store design værker.

Igennem tiden har Versace også lagt navn til modetøj, til både mænd og børn, samt designet smykker, solbriller, ure og parfume. Men succesen er ikke stoppet her, for det som gør Versace speciel, er den innovative tilgang, som man især ser på de luksus hoteller, virksomheden står bag, eller det noget specielle samarbejde med Lamborghini i 2006.

Det var nemlig der idéen om, at forene ekstravagante luksus ting på tværs, blev skabt. Da Lamborghini og Versace gik sammen, og producerede 10 sort/hvide luksus biler med Versace interiør. Det var hele pakken køberne fik, for der var også designet både kørehandsker, køresko og bagagesæt til det ekstravagante køb.

Den store succes for den italienske designer, har igennem tiden også ført til opgaver for store kunstnere som Elton John, Bruce Springsteen og royale personligheder som blandt andet afdøde Prinsesse Diana. Desværre fik det spændende liv for Gianni Versace en ende, da han som 51 årig blev myrdet i 1997 af seriemorderen Andrew Phillip Cunanan. Efter Versaces død overtog søsteren Donatella Versace stillingen som vice- og kreativdirektør, mens hans bror Santo Versace blev CEO for en periode.

Tanken bag Versace og det de kan

Kendetegnet for Versace udspringer fra Giannis barndom. Han legene nemlig i romerske ruiner, hvor der var afsætninger af Medusas hoved på gulvene. Denne græske mytologifigur som var en smuk, venlig Jomfru, alle blev forelskede i, og det gav Gianni Versace en glimrende idé. Det var jo netop dette han ønskede med sine designs. Noget folk blev betaget af, der forførte dem, og som de blev så forelskede i, at man ikke kunne undvære det igen. Derfor var det netop Medusa, som skulle være modevirksomhedens kendetegn, for når man ser et Versace produkt, bliver man betaget af det og derfor vælger man det igen og igen, en kvalitet og luksus man ikke vil undvære. Det er også denne kvalitet og luksus man finder i de forskellige Versace parfumer. Der findes mange succeser når man kigger på sortimentet af Versace parfumer, men specielt kan nævnes de ikoniske dame og herre parfumer.

Versace Eros– kvalitet til den rigtige mand

Når man siger Versace herre parfume, vil mange huske på den ikoniske parfume Versace Eros. En herre parfume som blevet lanceret i 2012, og med tanke på at fremme manden, så han fremtoner fascinerende og nemt kan tiltrække sig kvindes opmærksomhed. En herre duft fra Versace som absolut klæder den stilbevidste mand og sammensætningen af grøn æble, citron og mynte på basen af cedertræ og moskus, er en overtruffen duft som er vedholdende.

Versage Vanitas– kvinder der skal forkæles

Er man på udkig efter en billig kvinde parfume fra Versace, kan du finde en favorit hos Duftdejligt. En af de mest kendte og fortrukne Versace parfumer til kvinder er nemlig Versace Vanitas. Denne flotte og kompromisløse kvinde parfume er mageløs og elegant med en blomsteragtig duft. Den spreder en virkelig kvindelig duft, som matcher den trendbevidste stærke kvinde, som er bevidst om sin udstråling. Versace Vanitas er med sin lemon og fresia toner, det elegante kvindelig som kombineres med tiara blomsten og på en grund af tonka og cedertræ. Men basen er lige præcist skabt med perfektion og så afbalanceret, at kvaliteten af denne kvinde parfume er et rent mesterværk. En skøn duftkomposition og en hyldest til den selvsikre kvinde.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results