Viktor & Rolf

Viktor & Rolf parfume

Viktor & Rolf parfume er tidløst, magisk og kunstnerisk design på flaske.
Der er ikke én enkelt stil der beskriver de to hollandske designere Viktor & Rolf, og netop dette er præcis deres styrke. Det overfladiske afskys og vægten lægges på dybden og detaljerne. Så det er absolut her at Viktor & Rolf går imod konventionerne, og parfume kollektionerne er ingen undtagelse, men indhold af magi, glamour og surrealisme. Der er tale om frodige og forførende dufte som er blevet skabe af den hollandske designduo, og at kalde det et tidløst univers af skønhed og fantasi er ingen underdrivelse.

Viser alle 12 resultater

Hollandsk design – godt kendt i Danmark

Viktor og Rolf er bedst kendt for deres arbejde i den danske modeindustri, men der er også parfumer, der er inspireret af de kunstneriske øjne og evner som de to har. Dette er især tydeligt kommet til udtryk i deres parfume flasker.
Den mest berømte er Flowerbomb der hurtigt opnåede stor succes, som blev efterfulgt af en herre parfume Antidote som ligeså opnåede en kæmpe succes. Siden da er kommet BonBon kvinde parfumen og bestseller parfumen Flowerbomb i flere varianter. Der er i alt 20 Viktor & Rolf parfumer, alle er designet og skabt som små og unikke kunstværker.
Viktor & Rolf anderledes på en intellektuel og kreativ facon.

Tid til udvidelse af en succes

I 2005 åbnede Viktor og Rolf en butik i via Sant'Andrea i Rom, hvor man strakt flyttes til en anden verden, med en balance og symmetri som skal ses i et andet perspektiv. Byt op og ned, optiske illusioner, som fascinerer selv små børn. Begge kunstnere der er født i 1969 betegnes som intellektuelle og glade for at lege. De har imponerede modeverdenen fra starten og siden præsentationen af deres første haute couture-kollektion i Paris i 1998, har mange øjne været rettet mod dem, for at se hvilken forvrængning af designet der kom næste gang. Ti år efter etableringen af deres tøjmærke lancerede Viktor & Rolf deres første parfume. Med Viktor Rolf Antidote skabte de en herreduft, der afspejler den unikke designerduo Viktor & Rolf.

Navnene på disse vellykkede dufte viser også, at de adskiller sig fra andre haute couture designere og parfumer. Viktor & Rolf Flowerbomb og Spicebomb har med rette modtaget dette navn, fordi de ved første øjekast har en poppende virkning. Parfume flaskerne med Flowerbomb som kvinder duft og Spicebomb der er herre duft, har begge skønne og frække former som er udformet som en granat, der pludselig kan eksplodere. Der er også en eksplosion i parfume, men kun i positiv forstand. Designeren kombinerer klassiske værdier med nye impulser, hvilket også afspejles i duftene.

Ved at kombinere fantasifulde elementer med luksus og elegance, er Hollywood glamour, luksus og avant- garde igen underdrivelse. Så i Viktor & Rolf Flowerbomb finder du noter af orkidee, roser samt te og bergamot, mens Spicebomb overbeviser med chili, safran, kane i en base af læder og tobak. Viktor & Rolfs parfume har vakt generationers entusiasme og tiltrukket alle dem, der ikke følger mainstream-trenden. Dyk dig ned i Viktor & Rolfs ekstraordinære duftverden og find en parfume som virker både i hverdagen og til store begivenheder.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results