Yves Saint Laurent

YSL parfume eller Yves Saint Laurent som det hed

Yves st Laurent er efter fusion med Gucci blevet omdøbt, og kendes i dag som YSL. Mærket er absolut elegant og forførende i design og dufte. Derfor er hverdagspriser, ikke normalt et Yves st Laurent parfume synonym. En YSL parfume er ikke bare bestseller, det er også kvalitet og elegance.
Navneskiftet skete ved fusionen med Gucci, dog er kvaliteten af deres mere end 130 parfumer i porteføljen, stadig den samme. Alle af høj kvalitet, elegance og stilfulde udtryk, et kvalitetsstempel som har fulgt Yves Saint Laurent i alle de designs der er skabt af modevirksomheden.

Modehuset der i dag omtales YSL eller Saint Laurent, har siden sin oprindelse i 1960 skabt tidsløse og elegante design og siden 1964 har de også skabt de kendte parfumer. Vores sortiment af Yves Saint Laurent parfume er stort og vi kan tilbyde dem til nedsat pris.

Viser alle 32 resultater

YSL parfumer er kendetegnet ved en elegance

Så søger du en parfume med intensitet og forførende effekt, dufte man ikke glemmer igen, så er YSL absolut et forsøg værd. Prøv eksempelvis duften L’Homme eller La Nuit de L’Homme som er blandt nogle af de bedst sælgende herre dufte igennem tiden.
I dame serien undgår man ikke bestselleren Black Opium som er forførende, sød og intens i sin duft, en parfume som kræver en bevidst kvinde og ikke uden grund. Ønsker man en lidt lysere og blomstrende duft kan en af de nyere YSL parfume dufte være et godt bud, det kan være YSL Mon Paris som er tiltænkt den stærke og frie kvinde.
Yves Saint Laurent – et af de største parfume mærker
Yves Saint Laurent parfume er i dag respekteret og anerkendt som et af de størte brand i parfumeindustrien. Det er ikke uden grund når Yves Saint Laurent parfumerne har omkring 130 parfume varianter i deres portefølje. Ønsker man en parfume som er holdbar, elegang og med luksus toner, er en YSL parfume et godt valg. Disse parfumer udstråler stærke signaler af kvalitet og elegance, som understøtter ens personlige udtryk af perfektionisme.
Yves Saint Laurent har ofte været førende igennem tiden, i forhold til at se nye trends, udvikling og skæve vinkler. De bruger i dag også en af verdens mest banebrydende teknologier i fremstillingen af skønhedsprodukterne. Så ikke nok med at de i dag har en af verdens største distributører i ryggen, i samarbejdet med L’oreal, så skaber de sammen produkter med både vision, know how og den nyeste teknologi fordi de sammen kender markedet og deres kunder, en tilgang som har fulgt Yves Saint Laurent lige siden skabelsen i 1960.

Yves Saint Laurent blev næsten født ind i moden

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent der var fransk statsborger, blev født i Algeriet tilbage i 1936 og døde i 2008 i Paris. I omtale gik han under navnet Yves Saint Laurent og skabte igennem tiden det verdenskendte modebrand med samme navn. Hans karriere startede allerede som 17 årig, da han forlod sit hjem i 1953, for at arbejde for den dengang kendte Christian Dior.
Da Dior døde i 1957 overtog den 21-årige Yves driften, og fik til opgave at redde det økonomisk trængte Dior hus fra at falde som en økonomisk ruin. Han skiltes fra Dior-huset 24 år gammel, fastbesluttede på at starte sin egen design virksomhed sammen med sin partner Pierre Berge. Parret blev gik fra hinanden i 1976, men forblev forretningspartnere og gode venner og sammen forsatte de succesen.

Yves Saint Laurent blev kendt for hans kollektioner af damemode til erhvervskvinden med et selvsikkert udtryk. En målgruppe der var voksende i 70’erne og 80’erne hvor kvindens rolle i samfundet var under stor forandring. Yves Saint Laurent havde en perfekt og tidsløs stil som tiltalte den forandrelige verden, og især hans kollektioner i dristige og farverige udtryk og de opsigtvækkende make-up trends satte en ny og udfordrende dagsorden igennem midt 70’erne.

Yves tilgang var ikke ukompliceret og mødte også en del modstand, især hans tøjkollektion i starten af 70’erne, der var inspireret af 2. verdenskrig, mødte en del kritik og da han skabte hans kendte kvinde parfume Opium, lød beskyldningerne på, at han indirekte opfordrede til Narko misbrug.

Hans kollektioner er igennem årtierne blevet verdenskendt, og Yves Saint Laurent har altid stået for luksuriøs stil, overtruffen kvalitet og et trendy design med tidsløse toner. Den første parfume fra 1964 har samme stilfuldhed og elegange som siden er hængt ved, et klart kvalitetsstempel af Yves produkterne. Der er i dag lanceret mere end 130 Yves Saint Laurent parfumer.
Udover selve Yves produkterne har modehuset også stået for designet af Tom Ford i mange år.
Yves Saint Laurent kendes i dag som forkortelsen YSL og omtales som Saint Laurent. Dette skifte skete i forbindelse med opkøbet i 2002, hvor YSL blev overtaget af Gucci- gruppen. Siden skiftet til Gucci koncernen er YSL kosmetik produkterne blevet outsources, og i dag fremstilles Saint Laurent makeup i et samarbejde med L’oreal luksus afdeling.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results