Tilbud

Tilbud på populære parfumer

Hos Duftdejligt.dk ved vi, at vores kunders parfumeønsker er meget brede. Det er ikke en duft eller et brand, der er det mest foretrukne. At vælge duft eller mærke er forbundet med noget af ens personlighed, som ingen kan træffe for dig. Derfor gør vi vores, for at holde så bredt et sortiment som muligt. Forskellen mellem de forskellige mærker og dufte er simpelthen for stor til at gøre sortimentet simpelt.

Vi ønsker at tilbyde langt de fleste mærker på markedet, og gerne med varianter af både deodoranter, Eau de Parfume og Eau de Toilette, så alle kan blive forkælet.
Pris og kvalitet går normalt hånd i hånd, men vi ved også at vores kunder ønsker at spare penge. Derfor tilbyder vi ofte de populære parfumer til ekstra gode priser.
Dette er især tydeligt i form af stærke tilbud på denne side, hvor vores kunder kan få de bedste produkter til den laveste pris, og stadig uden binding og med fri fragt.

Vi tilstræber at være prisbevidste, hvilket gavner vores kunder og samtidig en af ​​de mest gennemsigtige online markedspladser til salg af parfume.

tilbud
Show Filters

Viser alle 4 resultater

 • Herre
  Tilbud
  Eau de Toilette
  Hugo Boss Boss the Scent EDT
 • Herre
  Aftershave
  Hugo Boss Boss Bottled Aftershave
 • Dame
  Eau de Parfum
  Carolina Herrera Good Girl
 • Herre
  Eau de Toilette
  Lacoste eau de lacoste 12.12 blanc edt
Show Filters

Viser alle 4 resultater