Eau de Parfum

Eau de Parfum er valgtet hvis du vil have den reneste og mest kraftige duft indenfor parfumer. Op mod 22 procent af indholdet i en Eau de Parfum er rene duft- olier og derfor du kan opleve at duften kan virke i helt op til 9 timer ad gangen. Hos Duftdejligt.dk har vi et stort udvalg af velduftende og billige Eau de Parfum, så gå endelig på opdagelse i vores store sortiment, hvor du både finder intense og sødmefulde dufte samt de lette og friske, der egner sig perfekt til de lyse sommerdage. Vi fører en række af de mest populære brands på markedet, som eksempelvis: Burberry, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Dolce and Gabbana, Giorgio Armani, Hugo Boss, Issey Miyaki, Marc Jacobs, Versace, og mange flere.

Hvorfor vælge Parfum fremfor Toilette?

Parfum er et dyrere valg end en Eau de Toilette, så hvorfor vælge den dyre? Det højere prisleje skyldes, at du finder et større koncentrat af olier end i “lillebroren”.
Dens lange virkning gør den effektiv hvis du skal på farten i flere timer ad gangen – eller skal til fest, hvor der er mange andre duftindtryk at konkurrere mod. Så Duft Dejligt i mange timer med en parfume variant, og få samtidig den fordel, at du ikke skal bruge lige så mange sprøjt for at dufte godt, og derved overdoser hvilket ikke hjælper, men blot skader udstrålingen af din duft.

Køb det billigt hos Duftdejligt.dk

Vi har ikke kun et stort udvalg af de bedste Eau de Parfume-varianter, vores priser er også rigtig skarpe på verdens absolut mest populære brands. Duftdejligt.dk er dermed et oplagt valg, når du skal finde en gave til højtider som jul, mors dag, fars dag, studenterfesten eller næsten enhver anden anledning.

Vis filtre

Viser 1–12 af 688 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 688 resultater