Eau de Parfum

Eau de Parfume er valgtet hvis du vil have den reneste og mest kraftige duft indenfor parfumer. Op mod 22 procent af indholdet i en Eau de Parfum er rene duft- olier og derfor du kan opleve at duften kan virke i helt op til 9 timer ad gangen. Hos Duftdejligt.dk har vi et stort udvalg af velduftende og billige Eau de Parfum, så gå endelig på opdagelse i vores store sortiment, hvor du både finder intense og sødmefulde dufte samt de lette og friske, der egner sig perfekt til de lyse sommerdage. Vi fører en række af de mest populære brands på markedet, som eksempelvis: Burberry, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Dolce and Gabbana, Giorgio Armani, Hugo Boss, Issey Miyaki, Marc Jacobs, Versace , and many more.

Hvorfor vælge Parfume over Toilette?

Parfume er et dyrere valg end en Eau de Toilette, så hvorfor vælge den dyre? Den højere pris skyldes, at du finder et større oliekoncentrat end i dens ”lillebror”.

Dens langvarige effekt gør den effektiv, hvis du er på farten i flere timer ad gangen. Skal du til fest hvor der er mange andre duftindtryk at konkurrere imod, er en Eau de parfume også at fortrække, da intensiteten forbliver stærkere. Derfor vil den være nemmere at dufte efter tid, når folk kommer tæt på. Så duft dejligt i mange timer med en parfumevariant, og få samtidig den fordel, at du ikke behøver at bruge så mange spray for at dufte godt og derved skabe en overdosis, som ikke hjælper, men kun skader udstrålingen af ​​din duft.

Find dem billigt hos Duftdejligt.dk

Vi har ikke kun et stort udvalg af de bedste Eau de Parfume mærker, vores priser er også rigtig gode. Derfor kan du nemt spare penge på verdens mest populære mærker når du skal bruge en ny parfume. Duftdejligt.dk er således et oplagt valg, når du har brug for at finde en gave til helligdage som jul, mors dag, fars dag, studentens fest eller næsten enhver anden lejlighed.

Viser 1–40 af 564 resultater

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results