Eau de Parfum

Eau de Parfum

Eau de Parfum er den reneste og mest kraftige parfumer, du kan opstøve. Op mod 22 procent af indholdet i en Eau de Parfum er rene duftolier, hvilket betyder, at du får et produkt, hvis duft trænger igennem i helt op mod 9 timer ad gangen. Hos Duftdejligt.dk har vi et stort udvalg af velduftende Eau de Parfum med høj koncentration af duftolier, der trænger igennem og er med til at definere, hvem du er.
Gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor du både finder intense og sødmefulde dufte samt de lette og friske, der egner sig perfekt til de lyse sommerdage. Vi fører en række af de mest populære brands på markedet, som eksempelvis: Burberry, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Dolce and Gabbana, Giorgio Armani, Hugo Boss, Issey Miyaki, Marc Jacobs, Versace, og mange flere.

Hvorfor vælge en Eau de Parfum?

En Eau de Parfum er et dyrere valg end en Eau de Toilette, så hvorfor vælge en? Det højere prisleje skyldes, at Eau de Parfum indeholder et større koncentrat af duftolier end i “lillebroren”, som Eau de Toilette ofte kaldes. Dermed er Eau de Parfum et oplagt valg, når du skal have en duft, der virkelig holder.
Den holder i op til 9 timer om dagen, og egner sig derfor hvis du skal på farten i flere timer ad gangen – eller skal til fest, hvor der er mange andre duftindtryk at konkurrere mod. Så Duft Dejligt i mange timer med en Eau de Parfum, og få samtidig den fordel, at du ikke skal bruge lige så mange sprøjt for at dufte godt. Samtidig kan du forvente, at den holder i lang tid, så selvom den er dyrere, vil det i langt de fleste tilfælde være en mere økonomisk løsning på lang sigt.

Sådan får du mest ud af din Eau de Parfum

Det er vigtigt, at du bruger din parfume rigtigt, hvis du også ønsker den økonomiske betragtning, så du får mest muligt ud af den. Der er masser af forskellige måder, du kan bruge din Eau de Parfum på, men hvis du vil sikre, at duften holder så lang tid som muligt, bør du overveje at:

  • sprøjte din parfume på kravebenet, på håndleddene, i knæhaserne og/eller på indersiden af albuerne
  • fugte huden med en bodylotion, inden du påfører parfumen, så huden ikke absorberer parfumen. Selvfølgelig neutral eller med samme duft, som den parfume du vil bruge.
  • Lad være at gnide parfumen, når du har sprøjte den på eksempelvis håndleddene, da du risikerer at ødelægge duft noterne og derved ændre parfumeduften og sænker varigheden.
  • være varsom med mængden af parfume, da du ofte er vant til duften og dermed ikke selv kan dufte, hvor meget du har på.

Køb Eau de Parfum billigt hos Duftdejligt.dk

Hos Duftdejligt.dk finder du ikke bare et stort udvalg af de bedste Eau de Parfume-varianter fra verdens absolut mest populære brands. Du har tilmed mulighed for at spare penge, især når vi kører kampagner i løbet af året. Duftdejligt.dk er dermed et oplagt valg, når du skal finde en gave til højtider som jul, mors dag, fars dag, studenterfesten eller næsten enhver anden anledning.

Vis filtre

Viser 1–12 af 677 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 677 resultater