Eau de Toilette

Eau de Toilette

Eau de Toilette er en parfume, hvis duftkoncentration er på mellem 8 og 15 procent. Det er mindre, end der er i Eau de Parfume og mere end i Eau de Cologne. Topnoterne i Edt er de mest fremtrædende, og hele duften er ofte fortaget i løbet af 3-6 timer. Det skyldes den lavere koncentration af duftolie og alkohol. Derved vil edt varianterne også opleves mildere end parfume, og egner sig perfekt til hverdagsbrug, hvor duften ikke bør være for kraftig og hvor pengene har en betydning. Du kan læse meget mere om parfume og opbygningen, sammensætningen og duftens varighed. Læs mere i vores guide ”forskel på parfumetyper”.
Hos Duftdejligt.dk finder du et stort udvalg af Eau de Toilette fra de mest populære brands i verden. Vi har sammensat vores udvalg, så det er bredt, men samtidig udelukkende består af nøje udvalgte produkter. Det oplagte sted at finde en gave til dig selv eller en, du holder af.

Dufte fra de mest populære brands

Vi har et stort udvalg af Eau de Toilette til mænd og kvinder, og vi fører produkter fra mange forskellige parfume brands. Fælles for dem er, at de gennem årene har statueret sig som de mest populære og udbredte mærker inden for duftens verden.

Alle har brug for en signaturduft, der er med til at definere og karakterisere. En duft, der efterlader et godt førstehåndsindtryk, og som virker indbydende uden at være for meget. En sådan duft kan med fordel være en Eau de Toilette. Den duft, du bruger til hverdag, som er karakteristisk for netop dig og din personlighed.
Uanset, om du leder efter en signaturduft, der øger din maskulinitet, eller en mild og feminin duft, der udstråler femininitet, så finder du den i vores udvalg. Vi har Edt varianter i alle mærker og med et væld af forskellige duftnoter, så du kan dufte præcis, som du ønsker.

Viser 1–40 af 769 resultater

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results