Eau de Toilette

Eau de Toilette

Eau de Toilette er en parfume, hvis duftkoncentration er på mellem 8 og 15 procent. Det er mindre, end der er i Eau de Parfume og mere end i Eau de Cologne. Topnoterne i Eau de Toilette er de mest fremtrædende, og hele duften er ofte fortaget i løbet af 3-6 timer. Det skyldes den lavere koncentration af duftolie og alkohol. Eau de Toilette er dermed mildere end parfume, og egner sig perfekt til hverdagsbrug, hvor duften ikke bør være for kraftig og hvor pengene har en betydning. Du kan læse meget mere om parfume og opbygningen, sammensætningen og duftens varighed. Læs mere i vores guide ”forskel på parfumetyper”.
Hos Duftdejligt.dk finder du et stort udvalg af Eau de Toilette fra de mest populære brands i verden. Vi har sammensat vores udvalg, så det er bredt, men samtidig udelukkende består af nøje udvalgte produkter. Det oplagte sted at finde en gave til dig selv eller en, du holder af.

Eau de Toilette fra de mest populære brands

Vi har et stort udvalg af Eau de Toilette til mænd og kvinder, og vi fører produkter fra mange forskellige parfume brands. Fælles for dem er, at de gennem årene har statueret sig som de mest populære og udbredte mærker inden for parfumer og Eau de Toilette.
I vores sortiment finder du således Eau de Toilette fra Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Superdry, Clinique, D&G samt mange, mange flere. Vi garantere store køb, når vi udvider vores sortiment og generelt sikre bestillinger til lageret, hvilket gør os i stand til at tilbyde Eau de Toilette til en særdeles attraktiv pris.
Faktisk har vi ofte tilbudskampagner, hvor du kan købe billige Eau de Toilette med gode besparelser, uden noget abonnement. Dermed er vi blandt de billigste på det danske markedet, når det kommer til tilbud på Eau de Toilette.

Lad din Eau de Toilette afspejle, hvem du er

Alle har brug for en signaturduft, der er med til at definere og karakterisere. En duft, der efterlader et godt førstehåndsindtryk, og som virker indbydende uden at være for meget. En sådan duft kan med fordel være en Eau de Toilette. Den duft, du bruger til hverdag, som er karakteristisk for netop dig og din personlighed.
Uanset, om du leder efter en signaturduft, der øger din maskulinitet, eller en mild og feminin duft, der udstråler femininitet, så finder du den i vores udvalg. Vi har Eau de Toilette i alle duftvarianter og med et væld af forskellige duftnoter, så du kan dufte præcis, som du ønsker.

Eau de Toilette er en billig, velduftende og holdbar løsning

Eau de Toilette er en billigere og lettere version af den yderst populære Eau de Parfume. Betyder det så, at den ikke er lige så god? Absolut ikke. Det handler om, hvordan du bruger din duft – skal du eksempelvis til en større begivenhed, der varer flere timer, hvor der er mange andre sanseindtryk, er en Eau de Parfum at foretrække.
Skal du derimod bruge din parfume som en mild signaturduft, der kan anes omkring dig, så er en Eau de Toilette oplagt. Den har en mindre koncentration af duftolier og er lysere i sit aromatiske udtryk. En perfekt og mildere hverdagsduft, der typisk er koster mindre end de mere koncentrerede versioner.

Show Filters

Viser 1–48 af 775 resultater

Show Filters

Viser 1–48 af 775 resultater