LYKKEGAARD

LYKKEGAARD er et danskproduceret hudplejebrand. Hvor der er tænkt på alle facetter i livet, forstået på den måde at produkterne er både svanemærket, vegan og økologisk produceret med fokues på det bæredygtige både for din, din hud og miljøet.
Netop fordi trenden igennem årene er, at folk gerne går en ekstra omgang for at passe på sig selv og miljøet, har LYKKEGAARD skabt deres serie med fokus på netop dette. Det afspejler sig netop også i måden mærket brander sig på, deraf ordet LYKKEGAARD-CARE. Fordi firmaet både tager ansvar for dig, huden og resten af de omgivelser de påvirker.

Ansigtspleje og de øvrige hudplejeprodukter fra brandet giver dig mulighed for, at få alle de nødvendige rutiner indarbejdet i det daglige så du sikres en gode hudplejerutiner. Den høje produktstandart der er i serien, sørger for at du optaget det højest muligt indhold af de nødvendige ingredienser til en sund hudpleje. Tilmed er alle produkterne tilført nøje udvalgte og gavnlige ekstrakter så din hud bliver optimalt forkælet.

Viser alle 4 resultater

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results