Calvin klein CK One parfume
CK One
Fra DKK 176,00 Vælg muligheder
Calvin Klein

CK One

Fra DKK 176,00

Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

CK One duft er velkendt verden over. Denne anerkendte og klassiske parfume fra Calvin Klein er fremstillet som unisex, så kan bruges af både mænd og kvinder. Det er en meget elsket parfume, som man ikke går fejl af.

Den efterlader behagelige duftnoter i luften, til både mænd, kvinder, drenge og piger. De fleste mennesker holder af duften, og får klart minderne frem hos mange, da det er en parfume af ældre dato. Fremstillet tilbage i 1994.

Den forbinder en perfekt balance mellem klarhed og sensualitet. Hvilket giver dens frugtagtige duftnoter af sødme en dejlig harmoni. Den efterlader duften af ananas, mandarin og papaya, som i sammen sætning med bergamot, kardemomme og lemon, giver det ekstra touch til de søde noter.

Floral, viol, jasmin og rose sammensat efterlader en skøn base af træagtige noter, som amber, musk og ceder. Disse elegante sammen sætning i parfumen gør sit til, at den både kan bruges af mænd og kvinder. CK One giver nyt liv til dine sanser.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt