Calvin Klein

CK One

Fra kr. 176,00


✔ Fragt fra kr. 29,-
✔ Fri fragt ved køb for 349,-
✔ Levering til Privat adresse
✔ Dansk E-mærket webshop
✔ 30- dages GRATIS returret
4.5 ⭐ på

CK One fra Calvin Klein er en velkendt duft over hele verden. Denne anerkendte og klassiske parfume fra Calvin Klein er fremstillet som unisex, så kan bruges af både mænd og kvinder. Det er en meget elsket parfume, som man ikke går fejl af.

CK One fra Calvin Klein efterlader behagelige duftnoter i luften, til både mænd, kvinder, drenge og piger. De fleste mennesker holder af duften, og får klart minderne frem hos mange, da det er en parfume som blev lanceret tilbage i 1994.
Den forbinder en perfekt balance mellem klarhed og sensualitet. Hvilket giver dens frugtagtige duftnoter af sødme en dejlig harmoni. Den efterlader duften af ananas, mandarin og papaya, som i sammen sætning med bergamot, kardemomme og lemon, giver det ekstra touch til de søde noter.

Floral, viol, jasmin og rose sammensat efterlader en skøn base af træagtige noter, som amber, musk og ceder. Disse elegante sammen sætning i parfumen gør sit til, at den både kan bruges af mænd og kvinder. CK One edt giver nyt liv til dine sanser.

Vægt 0,1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Indkøbskurv
All search results