Calvin klein everyone edt
Calvin Klein Everyone Edt
Fra DKK 225,00 Select options
Dame parfume

Calvin Klein Everyone Edt

Fra DKK 225,00

Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

Calvin Klein Ck Everyone i Eau de toilette den friske unisex duft. Denne attraktive duft fra Calvin Klein med noter fra vand, appelsin, the, musk og ingefær, bliver med en bund af cedartræ, rav og patchouli en helt speciel lækker og uimodståelig duft, som passe både til ham og hende.
Dine sanser vil bliver inspireret af de friske noter som møder der først i duften, præcis som var du lige trådt ud af badet. Herefter mødes man af harmonisk nuancer fra de andre noter så du uanset om du er mand eller kvinde, 20 eller 60, vil føle dig indvævet i en lækker, frisk og holdbar duft hele dagen.

Everyone som taler til alle, får dig ikke kun til at dufte fabelagtigt, den er også fremstillet med tanke på miljøet, og uden tvivl repræsenteres både nutiden og ikke mindst fremtiden. Omslaget på flakonen er skabt af genbrugsmateriale, selve duften er vegansk, alkohollen i denne er naturlig afledt og sidste prik er, at ingredienserne er naturlige/økologiske.

Yderligere information

Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt