Christian Dior Homme Sport
Dior Homme Sport
Fra DKK 549,00 Vælg muligheder
Christian Dior

Dior Homme Sport

Fra DKK 549,00

Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

Dior Homme Sport – den genopfundet herre duft

Dior parfume i varainten Homme Sport er tiltænkt den energiske og friske mand. Parfumen blev lanceret i 2012, men tanke på manden i bevægelse som er fri og intens, kombineret med kærlighed, latter og drømme, parfumen er senere blevet relanceret 2017, men kendes stadig som Dior Homme sport varianten.

En herre duft som står på mål for manden som er frisk og med på farten men oser af sensualitet. Denne dior parfume er en frisk og eksplosiv duft det støtter den selvstændige mand som har elegance og intense følelser og det opleves specielt i den gennemtænkte duft sammensætning.
Her beviser Dior virkelig, hvor den innovative tilgang og kvalitet med respekt for den sensuelle går op i en højere enhed.

I øjeblikket hvor du fornemmer denne herre duft bliver du præsenteret for noter af ingefær og citron, denne frække citrusduft med kant bliver støttet i hjertenoten af iris som alt sammen forankres i bundnoten af cedertræ.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt