Dior Joy by dior
Joy by Dior
Fra DKK 561,00 Vælg muligheder
Christian Dior

Joy by Dior

Fra DKK 561,00

Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

Dior parfume fra Christian Dior, Joy.

Denne kombination af de skønneste træ- og blomsternoter, er mixet med moskus. Det er med til at fuldende denne pragtfulde parfumeduft. Den betagende duft, er fuld af mange tusinde facetter, men alligevel så klar og ren.

Med dens harmoniske floral essens, er denne fantastiske parfume, fyldt med lækkerier. Mandarin, bergamotte, rose, jasmin og citronnoter, går delikat i spænd, for at bringe kant til denne parfume.

Den er interessant og spændende, med sin varme og cremet sandeltræs noter, som er med til at udvikle duften, så den pudrende moskus kommer til udtryk.

Selve flakonen afspejler stil og klasse, med dens lyserøde feminine touch, med store sølv bogstaver, hvori navnet Joy er i fokus. Navnet i sig selv Joy, betyder glæde. Hvilket også giver anledning til at sige, at det kan opfattes, som ren lykkefølelse, at tilfører dejlige duftnoter på sin krop.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt