Christian Dior Sauvage
Sauvage
Fra DKK 746,00 Vælg muligheder
Christian Dior

Sauvage

Fra DKK 746,00

Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

Christian Dior sauvage edp er fyldt med en friskhed der er kombineret med maskulint stærkt udtryk. Det er præcis dette udtryk som møder dig i denne Christian Dior parfume der er så stærkt forførende. Denne nye Dior kollektion er sensuel og mystik med en skønt tidløst udtryk. Det er en fornyelse med samme signatur og en genial sammensætning, en duft som vil klæde den stilbevidst og udtryksfyldte mand, som kender vejen. Denne Christian Dior Sauvage edp duft, er inspireret af magiske timer i ørkens tusmørke, hvilket netop er denne mystik, der i sensuelle og forførende noter kommer til udtryk og udfolder sig i en ny magi. En Dior herre parfume, som sjældent vil blive glemt at den som dufter den.

Duft noter:
Topnoten der møder dig i duften er Papua Ny Guineanske vanilje som virker frisk, og i hjertet mødes du af krydret noter der tilfører den spirituel duft.
Dette forankres i basen af træagtige amberspor og røgfyldte accenter af Bergamotte fra Calabrien.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt