Diesel Only The Brave EDT
Only The Brave
Fra DKK 286,00 Vælg muligheder
Diesel

Only The Brave

Fra DKK 286,00

Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

Diesel Only The Brave en skøn Eau de Toilette til mænd. Denne friske herre parfume fra Diesel kan virke helt meditationsagtigt, når dem rammer med sin friske top og bundnoterne af stærk og varm cedertræ og amber. Sammen med sensuelle lædernoter som man mærker et strejf af, skabes en solid herre bund efter de friske topnoter.

Denne Only the Brave møder sanserne med friske og sprøde noter fra citronolie, mandarin og krydrede korianderblade. Det hele gøres ekstra holdbart når Diesel får afrunder duften med et krydret strejf. Du oplever her en herre duft som er både frisk, krydret og har en god holdbarhed uden at være dominerende og aften tung i duften. De lækre noter fra violblade og konstrasten af både rosmarin, Amber, læder og cedertræ giver en virkelig flot balance.

Diesel Only the Brave er klart til manden der er bevidst om sig selv, og klar til at udstråle mod, selvsikkerhed og stadig med en frisk note.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt