Hugo Boss Boss Bottled Aftershave
Boss Bottled
Fra DKK 315,00 Vælg muligheder
Hugo Boss

Boss Bottled

Fra DKK 315,00

(1 kundeanmeldelse)
Ryd
Trustpilot anmeldelse DuftDejligtScore på 4.5 E-mærket parfume webshop, sådan passer duftdejligt.dk på sine kunder Betal med Klarna, når det passer dig
  • GRATIS fragt ved køb for 349,- ellers Kr. 29
  • 30 dages gratis returret
  • Her handler du hos et Dansk firma
  • INTET skjult abonnement
  • Levering til hoveddøren – uden mer pris

Hugo Boss parfume – BOSS Bottled er til den ambitiøse mand, som er fokuseret på det succesfulde og ikke viger for lidt konkurrence.
Hans daglige forberedelses ritual er en del af hans personlige forfølgelse af succes, og BOSS Bottled er blevet en uundværlig del af hans daglige armering. Med de klare linjer er BOSS Bottled blevet en kultklassiker i denne herre parfume.
Den kombinerer elegance med stil og blev udviklet til den modne herre. Dynamisk med friske og sensuelle noter udstråler duften elegance, et sofistikeret aftryk og ren luksus.
Det er balancen mellem det friske og lette frugtagtige som nydes i topnoten, mens det varme krydret blomstrende hjerte domineres af noter af geranium med lidt kalk krydderi. Det hele bindes sammen som en ekstremt maskulin duft og består af en dynamisk harmoni af sandeltræ og cedertræ. Forny dine daglige muligheder med denne tidløse klassiker.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

,

1 anmeldelse af Boss Bottled

5,0
Based on 1 review
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Malika Elhami

    Supergod 👌

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre har købt