Jean Paul Gaultier

Classique

Fra kr. 597,00


✔ Fragt fra kr. 29,-
✔ Fri fragt ved køb for 349,-
✔ Levering til Privat adresse
✔ Dansk E-mærket webshop
✔ 30- dages GRATIS returret
4.5 ⭐ på

Kvindeduft fra Jean Paul Gaultier.

Denne skønne Jean Paul Gaultier Classique i edp for kvinder, er skabt med det kvindelige touch, både i duft og udseendet. Den udstråler på alle måder, at den er feminin. Den sødme fra de blomstrende noter i kombination med vanilje, rose og orkidé skaber en harmonisk dufte. Sammen med noter fra rav, mandarin, amber og cremet vanilje skabes en frisk og sensuel undertone i denne Jean Paul Gaultier Classique. Alt dette skønne feminine udtryk samles i bunden med sandeltræ og giver de bedste rammerne for, at en duft som denne, kommer til sin ret.

Jean Paul Gaultier er kendt for at lancerer mange lækre parfumer, og denne er bestemt et lækkert bud. Parfumens modsætning til mænd Jean Paul Guiltier Le Male essence, er en meget populær duft, som er yderst godt skabt.

Classique her, er både feminin og fantastisk, på sin egen sensuelle og elegante facon.  Selve flakonen, som er udformet s0m en kvindekrop, afspejler at man som kvinde gerne må være fremtræden og træde i karakter. En dejlig duft til den moderne kvinde, som elsker at dufte dejligt.

Vægt 0,1 kg
Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Indkøbskurv
All search results